Heti akciók: 50 ezer forinttal olcsóbb iPhone, ajándék blu ray lejátszó és rengeteg kupon

Ezen a héten érdemes lesz feltöltenie a kozmetikum raktárát, mert nagy kedvezményekkel vásárolhat, de megint vehet akciós iPadet és elkezdhet készülni gyereknapra is. Ráadásul annyi jégkrémet vehet akciósan, hogy ahhoz egy új fagyasztó is kell. Semmi gond, erre is mutatunk néhány akciót. 

Kuponok

Május 5-én kezdheti ezen a héten a kuponozást, ekkor a Mammutban is szétnézhet több üzletben és étteremben is a kedvezményekért, de indulnak a Kiskegyed kuponnapok is, egészen május 7-ig. Vegyen egy újságot és járja végig a Rossmannokat, ugyanis ott várják a legnagyobb kedvezmények. A 2-30 százalékos kuponokat krémekre, de még bio csótányriasztóra is talál, de akár laktáz enzimet is vehetnek a laktózérzékenyek akciósan. A kuponok másik Mekkája az Auchan lesz, itt ágyneműketElseve és Dove termékeket, gyerekruhákat vagy törülközőket is kap akciósan. De mehet akciósan nyaralni, talál kupont a Kika Decoba, a Penny Marketbe, sőt szemüveget is csináltathat féláron, vagy 20 százalákkal olcsóbban vehet Scholl termékeket és hallókészüléket is csináltathat féláron. Május 10-én az Alleeban lesz kuponos kedd, 20 százalékos kedvezménnyel mehet vásárolni a legtöbb boltba, ehhez kuponokat itt talál

134075366
Michael Nagle / Europress / Getty

Műszaki cikkek

Ha lemaradt a múltkori Apple termékek akciójáról, akkor itt az újabb lehetőség. 66 ezer forinttal olcsóbb az iPad mini 3, az iPhone 5S pedig 50 ezer forint kedvezménnyel vehető meg az iStyleban. Már a Media Markt is ingyen szállítja a termékeket, nem csak az Edigital. A kiszállítást a Magyar Posta végzi náluk. Tabletek, okostelefonok és notebookok között érdemes szétnézni, ugyanis 10-25 százalék kedvezménnyel lehet őket megvenni, de monitort és Apple gépeket is vehet akciósan, ingyenes szállítással. Új ajándékos akciók vannak, májusban néhány Samsung és Sony TV-hez blu-ray lejátszót, LG tévékhez soundbart, Philipsekhez egy év extra garanciát, míg Xbox konzolokhoz 3 havi Live Gold előfizetést kap. Az Edigitalnál Bosch és Zelmer porszívókhoz és takarító gépekhez talál kupont, amivel 12 százalék kedvezményt kap.  A heti ajánlatok között több fűnyírót valamint elektromos fogkefét is talál, de vehet olyan Asus asztali számítógépet is, ami a retikülében is elfér. De 18 ezer forinttal olcsóbb lesz az akkus porszívó és profi Canon és Nikon gépet is talál a kínálatban. Ha konyhai nagygépet venne, akkor nézzen szét az Auchanban is, ugyanis ezen a héten jól járnak azok, akik lecserélnék hűtőjüket vagy gáztűzhelyüket, hiszen minden konyhai nagy gép 15 százalékkal lesz olcsóbb a héten. 

Hiper és szupermarketek

Ha vasárnap megy az Aldiba nagybevásárolni és 5000 forint felett vásárl, akkor kap egy 500 forintos kupont, amit későbbi vásárlás során válthat be. Ezen a héten a grillezéshez vásárolhat be itt, egyedül jó időt nem tud hozzá venni, de előre pácolt lazacot, grillkolbászt, sertéskarajt, csirkét és szószokat bőven, amihez akár saját márkás biotermékeket is vehet, ugyanis azok is akciósak lesznek. A grillezés mellett a strandolásra is felkészülhet, strandtörülközők, vízi játék szettek is akciósak lesznek. Elérhető már a boltokban a Coolbox, már nem csak helyben készült pékárut vehet ha megéhezett, de salátákat is.

Még mindig szülinapozik az Auchan, ami a halandóknak azt jelenti, hogy akciókkal és nyereményjátékokkal készülnek. A laktózérzékenyek örülhetnek, ugyanis minden laktózmentes terméket 10 százalékkal olcsóbban szerezhet be. Nivea arc-, test- és kézápolók 25 százalék, Nivea Men termékek 20 százalék, a Neutrogéna, Durex, Veet, Scholl és Baba termékek 25 százalékkal olcsóbbak, míg a Dove Derma Spa felhozatal 33 százalékkal, a Naturella pedig 30 százalékkal kerül kevesebbe mint szokott.

Képünk illusztráció!
Képünk illusztráció!Bloomberg / Europress / Getty

A Lidl is támogatja a vasárnapi bevásárlást, ők minden elköltött tízezer forint után adnak egy ezer forintos kupont. Feltankolhat a jóidőre, vagy éppen kikísérletezheti, mi lesz a nyári kedvence, ugyanis jégkrémnapokat tartanak, felfedezheti az összes saját márkás jégkrémet és kiválaszthatja a kedvencét vagy éppen kedvenceit. Ha aztán ezt le is szeretné mozogni, vagy csak tovább szeretné tartani a nyugis állapotot, akkor azonnal beszerezhet hozzá néhány jógafelszerelést, de az autós utazáshoz is beszerezhet kényelmi eszközöket. A Deluxe termékcsaládból pedig feltankolhat Pünkösdre ha egy kis vadlazacfilét, pástétomválogatást, vagy poharas desszertet szeretne enni.

A Sparban új pontgyűjtő akció indul, ahol olcsóbban szerezhet be fürdőszobai termékeket, törölköző, kozmetikai tükör és mérleg is van a kínálatban, egyébként a Finish mosogatógép tabletták 40 százalékkal, Carrera Quadrokopterek pedig 20 százalékkal olcsóbbak, utóbbi például gyereknapra tökéletes ajándék lehet. A Zendium szájápolási termékek 38 százalékkal, A Calgon termékek 20 százalékkal, az Ake deok és stiftek és a Duck WC illatosítók pedig 30 százalékkal olcsóbbak. Az Intersparban kiárusítás lesz a ruharészlegen is, egyes cipők és papucsok 30 százalékkal, Belinda harisnyák és alsóneműk pedig 40 százalékkal olcsóbbak, de megéri lábtörlőért vagy vasalódeszkáért is ellátogatni, azok ugyanis 20 százalékkal kerülnek kevesebbe. Ismét lesznek hétvégi akciók, a Knorr alapok 40 százalékkal, Gergely gyorsfagyasztott termékek 30 százalékkal, Tomi mosószerek pedig 38 százalékkal lesznek olcsóbbak, a hét elején pedig Maggi leveskockákat és Silan öblítőket vehet 35 százalékkal olcsóbban. 

Minden autós termék 25 százalékkal olcsóbb a Tescoban, ahol most Panini táskákat és focilabdákat vehet ha összegyűlik elég matricája. A Berlinki virslik 20 százalékkal, a Kométa serpenyős kolbászkák és Saga grillkolbászok 25 százalékkal olcsóbbak. Itt is lesz sok akciós jégkrém, de a gyorsfagyasztott sültkrumplik és zöldségek is akciósak. Az Omnia kávékra és a Persil mosókapszulákra 20 százalék, a Knorr 2 az 1-ben alapokra pedig egyet fizet, kettőt kap akció van. Az Equilibra krémek, Mincer arckrémek és Fabulon napozókrémek 20 százalékkal, az Elseve hajbalzsamok, pakolások és hajkrémek 25 százalékkal, a Garnier Ultra Doux samponok 30 százalékkal olcsóbbak. Ha pedig valami nagyobb beruházásban gondolkozik, akkor jó ha tudja, hogy 49 ezer forint feletti termék vásárlása esetén 0 százalákos THM hitelt vehet fel. 

Egyéb

A Libriben lehet készülni gyereknapra, gyerekkönyvek 20-80 százalékos kedvezménnyel kaphatóak. Ha azon kattog, hogyan maradhatott ki eddig a Trónok Harca őrületből és bepótolná, akkor az Emagra menjen, ahol a könyvek mellett a sorozat korábbi évadait is megveheti.  A Kikában pedig 13 százalék kedvezményt kap a hétvégén minden termékre

shutterstock 104294405
Shutterstock
Oszd meg másokkal is!
Mustra