LÁJFHEKK

Lakberendezési tippek legómániásoknak

2016. május 3., kedd 10:31

A megszállottabb legógyűjtők és -rajongók biztosan találnak majd néhány inspiráló lakberendezési ötletet a Hao Design Studio legújabb munkájából, amit egy 122 négyzetméretes tajvani lakásban készítettek el a közelmúltban. Az átlagosnak egyáltalán nem mondható lakás első pillantásra úgy néz ki, mint bármely más modern családi otthon, azzal a különbséggel, hogy a dizájnos formák, letisztult anyagok és tágas terek közé varázslatos, Lego ihlette részleteket rejtettek el a kreatívok.

A több funkcióval ellátott Lego tárgyak és kiegészítők a legmeglepőbb helyeken bukkannak fel a vidám, gyerekbarát lakásban; a nappali központi része például nem a televízió, hanem a Lego Play Pond néven futó kör alakú kék kanapé, ami a tervező elmondása szerint egy „varázslatos szigetként vagy titkos barlangként” szolgál a szürke hétköznapokban, de amellett egyfajta nyári hangulatot is csempész a lakásba - írja a designboom.com.

A Lego stílus természetesen az egész lakásban kísért, szinte mindenhol feltűnik egy kisebb vagy nagyobb méretű Lego karakter vagy fej, ahogy az asztal lába, az ajtószekrények, az ülőkék, a virágtartók, a lépcső valamint a családi üzenőfal is a Lego alap kollekciójának felnagyított mását képezi. „A falfelületek alapvetően betonszürke árnyalatot kaptak, aminek köszönhetően még szembetűnőbb a narancssárga konyha vagy az indigó kék kanapé. A nappalihoz és a konyhához hasonlóan a hálószoba fehér alapszíne is fokozza a szobában található kék és sárga tónusokat.” – magyarázza a tervező. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen egy 21.századi 'legósított' lakás!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta