Lakberendezési tippek legómániásoknak

A megszállottabb legógyűjtők és -rajongók biztosan találnak majd néhány inspiráló lakberendezési ötletet a Hao Design Studio legújabb munkájából, amit egy 122 négyzetméretes tajvani lakásban készítettek el a közelmúltban. Az átlagosnak egyáltalán nem mondható lakás első pillantásra úgy néz ki, mint bármely más modern családi otthon, azzal a különbséggel, hogy a dizájnos formák, letisztult anyagok és tágas terek közé varázslatos, Lego ihlette részleteket rejtettek el a kreatívok.

A több funkcióval ellátott Lego tárgyak és kiegészítők a legmeglepőbb helyeken bukkannak fel a vidám, gyerekbarát lakásban; a nappali központi része például nem a televízió, hanem a Lego Play Pond néven futó kör alakú kék kanapé, ami a tervező elmondása szerint egy „varázslatos szigetként vagy titkos barlangként” szolgál a szürke hétköznapokban, de amellett egyfajta nyári hangulatot is csempész a lakásba - írja a designboom.com.

A Lego stílus természetesen az egész lakásban kísért, szinte mindenhol feltűnik egy kisebb vagy nagyobb méretű Lego karakter vagy fej, ahogy az asztal lába, az ajtószekrények, az ülőkék, a virágtartók, a lépcső valamint a családi üzenőfal is a Lego alap kollekciójának felnagyított mását képezi. „A falfelületek alapvetően betonszürke árnyalatot kaptak, aminek köszönhetően még szembetűnőbb a narancssárga konyha vagy az indigó kék kanapé. A nappalihoz és a konyhához hasonlóan a hálószoba fehér alapszíne is fokozza a szobában található kék és sárga tónusokat.” – magyarázza a tervező. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen egy 21.századi 'legósított' lakás!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek