LÁJFHEKK

Miért pont hullámvasút ne volna egy gyerekkönyves boltban?

2016. május 1., vasárnap 12:23

Stílusosan a World Book Day napjára, április 23-ra időzítette második üzletének megnyitóját a Zhongshuge Könyvesbolt, ami a sanghaji központ után ezúttal már a kelet-kínai Zhejiang tartományban található Hangcsouban is elérhető. A hálózat első üzletének, a sanghaji Songjiang kerületben lévő boltnak a látványos belső dekorációja akkora siker volt, hogy 2013-ban elnyerte a legszebb könyvesboltnak járó elismerést és természetesen Kína tíz legszebb könyvesboltja között is számon tartják – írja a people.cn.

A vezetőség és a tervezők jól láthatóan a helyiség gyerekrészlegére fókuszáltak, aminek eredménye első látásra kaotikusnak és pszichedelikusnak tűnik, de el tudjuk képzelni, hogy élőben nagyon is működik. Mert hát melyik gyereknek ne jönnének be a vidámparkba illő részletek, mint például a hullámvasútszerű kompozíció, vagy éppen az újragondolt hintaló? A galériára kattintva jobban is szemügyre veheti, hogyan néz ki egy modern könyvesbolt Kínában és milyen látványelemekkel szeretnék meghozni a gyerekek kedvét az olvasáshoz! Itt pedig azt tudja megnézni, hogy mi a különbség egy kínai és egy puccos bukaresti könyvesbolt között.A könyvesbolt Hangcsouban, a Jangce deltáján található.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta