LÁJFHEKK

Gótikus templomban lakni menő

2016. április 20., szerda 11:13

A különleges lakóházak mindig is vonzották az embereket, ennek köszönhető, hogy az extrém tervezők is folyamatosan munkához jutnak. Ám ilyen helyeken lakni már közel sem olyan könnyű, mint az elsőre hinné.

Élet a templomban

Alapvetően az ember egy templomba imádkozni tér be, vagy esetleg fényképezni a szép épületet. De az az agya hátsó zugában sem nagyon fordul meg, hogy mi lenne, ha itt kéne laknia.

Ha azonban valaki megrögzötten újító építész (vagy csak szereti a fura megoldásokat), akkor azonban a fogaskerekek vad zakatolásba kezdenek. Ilyenkor a szószék lépcsője máris az emeleti hálókhoz vezet, a gótikus ívű ablakokhoz ugyanolyan franciaágyat képzel, és a fürdőkádból is egy kicsiny rózsaablakon keresztül szemléli majd a világot.

Legalábbis ennek a lincolnshire-i templomnak az új tulajdonosai agyában biztosan ezek a képek szabadultak el, amikor megpillantották az eladó ingatlant. Mindenesetre azt el kell ismerni, hogy az emelkedett stílus megmaradt, ha azonban belépünk a kapun, a templomi jelleg azonnal eltűnik, mert az új tulajok egy kellemes és otthonos teret varázsoltak a csodaszép kerttel rendelkező épületből.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta