LÁJFHEKK

Tudta, hogy a Google Street View-val benézhet Batmanhez?

2016. április 17., vasárnap 19:54

Vannak emberek, akik sosem fogják vendégségbe hívni, akármennyire is igyekszik. Ilyen például Bruce Wayne, vagy ismertebb nevén Batman. A Batman vs. Superman film promóciója kapcsán azonban lehetősége van arra, hogy hívatlanul is tegyen egy sétát Batman házában, igaz a sört és a rágcsálnivalót maga kell vigye. 

A Google Street View segítségével az egész házat és a környéket is bejárhatja (pontos cím: Detroit, Orion Charter Township, MI 48360), ráadásul olyan zugokba is eljuthat, ahova csak nagyon kevesen.

Megnézheti a titkos bázist a fegyverekkel, körbejárhatja a Batmobilt és az egész föld alatti bunkert az összes részletével. Ha igazán élethű élményt szeretne, akkor kapja magára a VR sisakját és érezze úgy, mintha Batman, vagyis Bruce Wayne bármelyik pillanatban hazaérhetne a világ megmentéséből. Szóval írja csak be a Google Maps-be, hogy "Bruce Wayne's residence", vagy katt az alábbi képre és indulás!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta