LÁJFHEKK

Nemzetközi közönségdíjas lett a magyar betonpad és a galyatetői kilátó

2016. április 14., csütörtök 10:55

A napokban adták át a világ egyik legnívósabb építészeti és dizájn díját, az Architizer A+ Awardsot, melyre idén két hazai projektet is jelöltek. Köztéri bútor kategóriában a VPI Betonmanufaktúra Crome betonpadját, valamint renováció kategóriában a Nartarchitects Galyatető kilátóját, amiről már a tavalyi évben is ódákat zengett a magyar és a nemzetközi sajtó.

Több budapesti helyszínen is találkozhat a betonpaddal.
Több budapesti helyszínen is találkozhat a betonpaddal.
Fotó: vpi.hu

A több mint 95 ország jelöltjeire 400 ezren szavaztak idén, és mindkét magyar munka - a Paunoch Renáta és Varga Péter István által készített finombetonból készült variálható pad, és a Kovács Csaba és Vass-Eysen Áron által újragondolt kilátó - egyaránt közönségdíjat kapott. Az Architizer A+ Awards díjait hivatalosan május 12-én egy nagyszabású ünnepség keretében adják majd át a győzteseknek. - számolt be a végeredményről az Architizer.com.

Világsiker a kortárs kilátó.
Világsiker a kortárs kilátó.
Fotó: Bujnovszky Tamás / NartArchitects

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta