LÁJFHEKK

Virágoskert egy berlini pláza mennyezetén

2016. április 6., szerda 16:46

Végre itt a jó idő és a tavasz és minden virágba borult. Még a Bikini Berlin nevű berlini áruház mennyezete is, amit több mint 30 ezer színes virággal dekoráltak, rézdrótokon lógatva le őket a mennyezetről. A színes virágokat a Tollwasblumenmadchen adta a koncept-áruháznak és a londoni művész, Rebecca Louise Law álmodta meg a kertet. 

Az installáció egy hónapig lesz majd látható, közben persze a virágok elszáradnak, de - mivel lógnak -, a formájuk és színük megmarad. Azért, hogy a hatás egész hónapban teljes legyen, még virágillatot is fújnak majd a kompozícióhoz. Law egész évben több installációt is készít majd az üzletnek, és azt ígérik, hogy a kiállítás végén nem pazarolják el a virágokat, a művész valamilyen más formában felhasználja majd őket egy újabb installációjához. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta