LÁJFHEKK

Itt az idei nyár legmenőbb kerti hintaszéke (?)

2016. április 2., szombat 08:31

Míg a tavalyi nyár egyik nagy dobása az oregoni Kodama Zomes által tervezett többfunkciós függőágy volt, addig az idei szezonban az MIT Institute of Design India három diákja, Harshita Murudkar, Shivani Gulati és Mehak Phili egy iskolai projekten belül mutatták be az év egyik legmenőbb kerti hintaszékét. Ez a fent említett darabhoz hasonlóan nemcsak pihenésre, olvasásra, nassolásra és bambulásra hanem például jóga gyakorlatok elvégzésére is tökéletesen alkalmas.

Szívesen elidőznénk benne.
Szívesen elidőznénk benne.
Fotó: behance.net / Zoloka

Bár nekünk kicsit szűkösnek és borulékonynak, a billenőtalp pedig túlságosan rövidnek tűnik, az acélváz szerkezetet kapott hibrid fotelt az egyik legötletesebb szabadtéri bútorként emlegetik a szakmai oldalak. A készítők pedig remélik, hogy olyan bútormultik is felfigyelnek a kényelmes, hordozható fotelre és tervezőire, mint például az Ikea – számol be a metro.co.uk a lakásban és a kertben is használható darabról, ami 41 kg-t nyom és körülbelül 80 kg súlyt bír el. A függő- és a hintaágy ötvözéséből létrejött bútorról ide kattintva tudhat meg többet, alul pedig azt szavazhatja meg, tényleg jól néz-e ki, vagy inkább idétlen az egész?

A több funkciós székeké a jövő.
A több funkciós székeké a jövő.
Fotó: behance.net / Zoloka
633 szavazat 752 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta