Ezen a héten gumiabroncsot, beépíthető sütőt, szolárlámpát és autóápolási eszközöket kap olcsón

Heti akciófigyelőnkből kiderül, hogy eljött a napelemes lámpák ideje, gyakorlatilag az összes boltban készültek rá akciókkal; de az autójára is költhet, akár gumiról, akár ápolási szerekről van szó. A héten sem marad kuponozás nélkül, és a összeszedtük a műszaki cikkekre vonatkozó legjobb ajánlatokat is. 

Kuponos akció

Jövő héten lesz az igazi kuponos dömping, de már április 5-én gyakorolhat rá az Allee-ban, innen töltheti le a szelvényeket hozzá. Sőt, az Auchanban is van ilyen, innen érhetőek el az április végééig beváltható kuponok. Műszaki cikkeket, játékokat, sőt még úszómedencét is vehet akciósan. 

Műszaki cikkek

Lenovo termékeket az Extreme Digitalnal és az Emagnál is nagy kedvezményekkel tud vásárolni. A Vibe S1 telefont és laptopokat garantált jó árakkal vagy éppen ajándékokkal, az Emagnál pedig a tabletekre van akció. 35.990 forint az Edigitálnál  2 TB-os külső memória 3 év garanciával, és ha már most herótja van attól, hogy hamarosan a szombat délutánjai fűnyírásokkal telnek, akkor kuponkóddal 70 ezer forinttal olcsóbban, 329.990 forintért vehet Bosch robotfűnyírót, amit ingyen telepítenek is, szóval még azzal sem kell bajlódnia. Az Emagnál a beépíthető konyhai eszközök is akciósak, vagyis főzőlapok, sütők, mikrók, páraelszívók és mosogatógépek várják. Az egyik legjobb ajánlat a Whirpool 6th Sense beépíthető sütője, ami 45 ezer forinttal olcsóbb, de a többi Whirlpool termékre is nagy a kedvezmény. A Media Marktban tovább folytatódnak az ajándékozós akciók, Logitech billentyűzethez The Division játékszoftver jár, Samsung robotporszívó mellé robotgépet kap, új tűzhelyéhez serpenyőszettet is haza vihet, mosógéphez pedig folyékony mosószer jár. 

DEBRE20120511006
Czeglédi Zsolt / MTI

Hiperek és szupermarketek

Sportruházat akciós az Aldiban: fitnesznadrág, futózokni és sportöv is kapható; valamint virágokból kerti eszközökből vásárolhat be például magnóliát vagy akár levendulát. Ha a tavaszi nagytakarítás van soron, azon belül is a gyűlölt ablakpucolás, a Karcher akkus ablaktisztító készülék és tartozékai 17.990 forintba kerül. Egy töltéssel 23 percig működik és 65 négyzetméter a kapacitása: ha mindez tényleg egyszerre is megy, vagyis félóra alatt ennyit lehet haladni, akkor tényleg megéri. Akciós még a nemesacél szolárlámpa, fűnyírók, de akár seprőgépet is vehet. 

Tavaszi nagytakarítás akció van az Auchanban is, a tisztítószereket, seprűt, partvist, vasalódeszkát és ruhaszárítót szerezheti be kedvezményesen. Ezen kívül a Garnier kozmetikai termékekre 33 százalék, Johnson's babakozmetikumokra 25 százalék kedvezmény jár. 

Tudta, hogy van olyan női név, hogy Platina? Számunka a Lidl akciós újságjából derült ki, mindenesetre boldog névnapot kívánunk nekik április 4-én. Az akciós újságból azért az akciók is kiderültek, itt is rózsát, hibiszkuszt vagy éppen páfrányt tud venni. Aki a kertje helyett inkább az autóját tenné rendbe, az akciós polírozószert, kéztisztító pasztát és műszerfal tisztító kendőt vehet, vagy éppen gumiabroncs tisztító habot, karceltávolító szettet, felnitisztítót és rovareltávolító folyadékot is vehet akciósan. Ha pedig kitakarította, akkor ülésvédővel, masszázsbetéttel és új autós szőnyeggel teheti komfortosabbá. Innen is beszerezhet kiegészítőket sportoláshoz, de gyerekruhákat is talál a héten, valamint matracot, ágyneműhuzatot, elektromos élezőt és húsdarálót. Ami az ételeket illeti, alpesi heteket tartanak, vagyis lesz akciós gőzgombóc, húskenyér, sonka, édes mustár, osztrák rum, likőr és sör is. 

Két Maggi termékhez kap egy kígyóuborkát a Sparban, de ezen túl is vannak akcióik. Hétvégén szuper árengedményekkel készülnek, a Capricci jégkrémek 25 százalék, a Silan öblítők 35 százalék, míg a Rexona dezodorok 40 százalék kedvezménnyel vehetőek meg. Ha ezekről lemaradt, akkor a hétindító akciókban például a Baba samponokat kapja 30 százalékkal olcsóbban. A Nivea kézkrémek és borotvazselék 20 százalék, a Star Warsos termékek szintén 20 százalék, a DVD-k pedig 15 százalék kedvezménnyel kaphatóak majd az Intersparban. Halogén égőt majdnem féláron, 40 százalék kedvezménnyel vehet, az autós izzók, ablaktörlő és motorolaj is 20 százalék kedvezménnyel kaphatók.

Már a nyári nyaralásokra is felkészülhet a Tesco akciós bőröndszettjével, amit 57 százalékos kedvezménnyel kaphat meg. Ugyanitt a Baba samponok 25 százalék, Neutrogena kézkrémek 25 százalék, a Paradontax termékek 20 százalék, Elmex és Colgate fogkrémek szintén 20 százalék kedvezménnyel vehetők meg. A gyerekeknek rengeteg műanyag udvari vagy éppen kimondottan homokozós játék lesz kedvezménnyel, de hintát is vehet 30 százalékkal olcsóbban. 

shutterstock 44128516
Shutterstock

Egyéb

Ha új farmert szeretne a Gapből, akkor vigye be a régit a Westendbe vagy az Árkádba és 25 százalék kedvezményt kap az új árából. 30-50 százalék kedvezményt kap a Jyskben a szolárlámpákra, ha még a tavasz elején telerakná a kertet kültéri világítással. Már 250 forintért kaphat műanyag lámpát, de a Tescoban is talál akciósat, ott 999 forintba kerül egy 5 darabos csomag. Az Extreme Digitalban is akciósak lesznek a lámpák, LED lámpát és izzókat is vehet, ezen a lámpán például 13 ezer forintot. Téli gumi szettbe az Extreme Digitalnál fektethet be most, hogy ősszel már ne legyen rá gondja, néhány típusra húszezer forintnál is nagyobb kedvezményt kap. Az Emagnál viszont nyári gumikat vehet kedvezménnyel, itt darabját akár hatezer forintos kedvezménnyel veheti meg. Aki a nyári bikiniformára szeretne rásegíteni egy kis táplálékkiegészítővel, a Tescoban 20 százalék kedvezménnyel ezt is vásárolhat.

Oszd meg másokkal is!
Mustra