Nézzen be Paris Hilton, Christina Aguilera vagy Khloe Kardashian gardróbjába!

A hírességeknek természetesen nemcsak a fényűző villái mutatósak, hanem az abban található gardrób szobák is, melyek gyakran nagyobbak, mint másoknak az egész lakása. A hajtás után megmutatjuk, milyen menő manapság a méretes szekrényt kiváltó ruhatárolásra kialakított gardróbhelyiség (és hogy milyen pazar cuccokkal pakolják tele a celebek ezeket).

Ha van pénz, végül is miért ne turbózná fel drága szőnyegekkel, festménnyel és csillárral a luxuscuccok tárolására kialakított szobát? És persze, ha az Insagramra posztolja, ne felejtse le a képről a like-mágnes kiskutyát!

What to wear, what to wear… #closetenvy

Una foto publicada por ELLE DECOR (@elledecor) el

A csillár megjelenik Khloe Kardashian hófehér gardróbjában is, amelynek közepén egy hatalmas fehér pultra vannak kipakolva a méregdrága bőrtáskák, de nem tudunk elmenni a háta mögött felsorakoztatott cipőspolcok mellett sem.

Khloe I'm So Jealous Right Now! . Check out Ko's Closet... it's a dream! . #khloekardashian #celebrityclosets #kuwtk #datvegasgyrl

Una foto publicada por D.A.T Vegasgyrl (@datvegasgyrl) el

Éppen úgy képzeltük el egy igazi hollywoodi díva gardróbját, mint ahogyan Christina Aguilera berendezte a sajátját: rózsaszínre festett cipős szekrény, leopárdmintás szőnyeg, vörös csillár, trendi próbababa és hatalmas bársonyfüggöny is helyet kapott a térben, ami a kontrasztok ellenére remek látványt nyújt együtt.

Úgy tűnik, hogy a csillár az egyik kötelező eleme a celebgardróboknak. Naná, hogy Paris Hilton is felszereltetett egyet a túlzsúfolt, tükrös ruhás szobájába.

#luxedecoration #celebrityclosets #parishilton #closet #luxuryhome #luxuryliving #decor #closet #homedecor

Una foto publicada por Luxe Deco (@luxedecoration) el

A színészként és divattervezőként is ismert televíziós személyiség, Lauren Conrad egy zebra szőnyeggel, egymásra pakolt bőröndökkel és egy klasszikus karosszékkel dobta fel tükrös gardróbját.

Tamara Mellon, a világ leghíresebb cipőbirodalma, a Jimmy Choo 48 éves társalapítója friss virágokkal frissíti fel mélybarna színeket kapott öltözőjét.

Nem sokban tér el a fent említett celebnők gardróbjától Lisa Vanderpump öltözőszobája sem, a brit híresség megszállottan gyűjti a különféle ékszereket, amiket jól láthatóan a helyiség középen szeret tárolni.

Divatban vannak a vintage stílusú fiókos szekrények és lámpák, de menő a csicsás aranykeretes tükör és a virágmintás szőnyeg is a gazdagok körében.

Íme egy remek példa férfi gardróbra, a gondosan sorba állított ruhadarabok mellett szeretjük a szoba többi árnyalatával harmonizáló szőnyeget és az elsőre ijesztőnek tűnő szarvast is.

Moose art in the closet... @esquire #laclosetdesign #closet

Una foto publicada por Lisa Adams (@laclosetdesign) el

Nemcsak a gyerek- és a fürdőszobában mutatnak jól a nagy levélminták, de a gardróbban is. A fehér bútor és a virágdísz úgy tűnik, hogy elengedhetetlen tartozékai a helyiségnek.

I honestly believe if my #closet looked like this my morning would be a lot smoother *!! #closetenvy #katiekime #interior #interiordesign #organized #fun #instagood #instathoughts #truth #instapic #instaphoto

Una foto publicada por Denetra Denson (@denetrak) el

Valahol megértjük a fehér és arany színekhez való ragaszkodást, mivel már a 18.században is ilyen színekben pompáztak a gazdagok öltözőszobái.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek