LÁJFHEKK

Szavazza be a magyar betonpadot és kilátótornyot a legjobbak közé!

2016. március 30., szerda 08:44

Nemcsak az Archdaily.com választott be magyar projekteket a Building of the Year 2016-os jelöltjei közé, de a másik rangos építészeti portál, az Architizer.com is, ahol a Paunoch Renáta és Varga Péter István által készített Croma betonpad került fel a világ egyik legnívósabb építészeti és designer díj jelöltjeinek listájára köztéri bútor kategóriában.

Betonelemekből álló betonpad a VPI-től.
Betonelemekből álló betonpad a VPI-től.
Fotó: vpi.hu

Az öt döntős között van még a BuzziSpace fekete padja, a Landscape Forms átlagos formájú padja, a PPAG Architect munkája valamint a The Urban Conga gyerekeket megszólító zenélő padja. A VPI Betonmanufaktúra 120 x 64 x 45 cm-os betonmoduljai az ország több pontján megtalálhatóak, például a Pollack Mihály téren valamint a Váci Greens irodaépület parkjában, amennyiben az ön tetszését is elnyerte a modern betondizájn, akkor április 12-ig ide kattintva szavazhat a hazai betonmanufaktúrára.

Grafikák a betonban.
Grafikák a betonban.
Fotó: vpi.hu

A VPI betonpadjai mellett egyébként az elmúlt évek egyik legjobb magyar épületére, a Vass-Eysen Áron és Kovács Csaba által tervezett galyatetői kilátóra is szavazhatnak az Architizer.com oldalán, ahol az elmúlt években olyan ismert hazai munkákat is díjaztak, mint a Hello Wood művészeti tábora illetve a Sporaarchitects által tervezett Fővám és Gellért téri metró megállók.

Kilátótorony Galyatetőn.
Kilátótorony Galyatetőn.
Fotó: Bujnovszky Tamás / NartArchitects

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta