LÁJFHEKK

Ingyenesen letölthető az első hazai ökodizájn könyv

2016. március 27., vasárnap 13:22

A ReCity.hu oldaláról bárki ingyenesen letöltheti a magazin első, hazai ökodizájnereket bemutató, “A hulladék új élete – Ökodizájn Magyarországon” című könyvét. Ez ötven olyan magyar művész, cég és alkotócsoport munkáit mutatja be, akik a mások számára feleslegessé vált hulladékból, mint például biciklialkatrészből, biztonsági övekből, üvegcserepekből, molinókból készítenek új termékeket.

recity-ecodesign
Fotó: recity.hu

“Az ökodizájn egy az ökológiai szempontokat figyelembe vevő tervezési módszer, ami mára önálló művészeti ággá fejlődött“ – foglalja össze röviden a jelenséget a magazin, akik 2000 példányban nyomtatásban is kiadják 72 oldalas könyvüket, melyben a hazánkban aktívan működő ékszer-, bútor- és divattervezők, valamint ipar-, táj- és képzőművészek mutatják be, hogyan hosszabbították meg egy-egy kidobásra ítélt tárgy élettartalmát. A ReCity Magazint ide kattintva követheti be a Facebookon, a könyv Pdf formátumban való letöltéséhez pedig ide kell kattintania.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta