A Lush masszázstömbje annyira természetes, hogy ki is csírázik

Reklámkampánynak se rossz a természetes alapanyagokból készült arc-, haj- és bőrápoló termékeket gyártó és forgalmazó kozmetikai márka, a Lush számára az a történet, ami mostanában terjed a közösségi oldalakon az egyik testápoló vajukról. A felhasználói visszajelzések alapján ugyanis a cég babszemekkel dúsított masszázstömbje néhány esetben csírázni kezd – számolt be a német Kurier című lap az életre kelt testápolókról. A szóban forgó termék, a Wiccy Magic Muscles fantázianevű testápoló egyébként itthon is kapható, szóval nyugodtan csíráztathat masszázstömböt ön is. Vagy tartsa száraz helyen, ahogy a Lush ajánlja.

A Wiccy Magic Muscles masszírozó testápoló a magyar oldal szerint "valóságos varázslat a fáradt izmoknak", de úgy tűnik, hogy a varázslat itt nem áll meg. A testápoló tömb ugyanis az olajok és vajak mellett aduki babot is tartalmaz, ami segítene kioldani a megterhelt izmok csomóit. Vagy éppen kicsírázik, mint ahogy azt néhány felhasználó a közösségi oldalon megosztotta. Egyikük arról számolt be, hogy egy babszem belepottyant a lefolyóba és ott kelt életre: 

Más már egy egész kis ültetvényt nevel a zuhanyzójában:

http://imgur.com/KEDmWiG
http://imgur.com/KEDmWiGimgur.com

És van olyan is, akinek egész kis palántás kert fejlődött a lefolyójában egy hét után.

Ha nem is mindenki vágyik palántaültetvényre a lefolyójában, ez mindenesetre elég erős és látványos bizonyíték arra vonatkozóan, hogy a cég valóban természetes és friss alapanyagokat használ termékeihez. A cég egyébként azt javasolta megoldásként, hogy vásárlóik ne tárolják a testápolót a zuhanyzóban. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek