LÁJFHEKK

A Lush masszázstömbje annyira természetes, hogy ki is csírázik

2016. március 25., péntek 11:01

Reklámkampánynak se rossz a természetes alapanyagokból készült arc-, haj- és bőrápoló termékeket gyártó és forgalmazó kozmetikai márka, a Lush számára az a történet, ami mostanában terjed a közösségi oldalakon az egyik testápoló vajukról. A felhasználói visszajelzések alapján ugyanis a cég babszemekkel dúsított masszázstömbje néhány esetben csírázni kezd – számolt be a német Kurier című lap az életre kelt testápolókról. A szóban forgó termék, a Wiccy Magic Muscles fantázianevű testápoló egyébként itthon is kapható, szóval nyugodtan csíráztathat masszázstömböt ön is. Vagy tartsa száraz helyen, ahogy a Lush ajánlja.

A Wiccy Magic Muscles masszírozó testápoló a magyar oldal szerint "valóságos varázslat a fáradt izmoknak", de úgy tűnik, hogy a varázslat itt nem áll meg. A testápoló tömb ugyanis az olajok és vajak mellett aduki babot is tartalmaz, ami segítene kioldani a megterhelt izmok csomóit. Vagy éppen kicsírázik, mint ahogy azt néhány felhasználó a közösségi oldalon megosztotta. Egyikük arról számolt be, hogy egy babszem belepottyant a lefolyóba és ott kelt életre: 

Más már egy egész kis ültetvényt nevel a zuhanyzójában:

http://imgur.com/KEDmWiG
http://imgur.com/KEDmWiG
Fotó: imgur.com

És van olyan is, akinek egész kis palántás kert fejlődött a lefolyójában egy hét után.

Ha nem is mindenki vágyik palántaültetvényre a lefolyójában, ez mindenesetre elég erős és látványos bizonyíték arra vonatkozóan, hogy a cég valóban természetes és friss alapanyagokat használ termékeihez. A cég egyébként azt javasolta megoldásként, hogy vásárlóik ne tárolják a testápolót a zuhanyzóban. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta