Mutatjuk, milyen a fürdőszoba tapétával

Nemrég megmutattuk, mennyire nem ördögtől való műanyaggal, fával vagy tapétával felturbózni a fürdőszobát, sőt a legújabb lakberendezési trendeknek köszönhetően a letisztult formák és egyszerű színek mellett újra divatban vannak a giccsesebb, modern és hagyományos minták, a csíkok, a pöttyök és kockák is. A hajtás után néhány látványos inspirációt mutatunk fürdőszoba tapétára, kattintson!

Kezdjük egy harsányabb árnyalatú virágmintás példával, ami leginkább a női lakások egyik dísze lehet. Hasonló virágmintás öntapadós matricát ide kattintva ön is be tud szerezni, ezen az oldalon átlagosan 9450 forintot kérnek egy tekercs (45 cm x 15 m) tapétáért.

Persze divatban vannak a fekete-fehér színű uniszex minták is.Talán egy ilyen nyomat praktikusabb is, hiszen nem lehet olyan hamar ráunni, mint a virágmintára.

I know...another shower niche, but these are the things that thrill me. #whitesubwaytile #whitegrout #wallpaperbathroom

Una foto publicada por Sara Lowman (@saralowman) el

Idén nemcsak a divatvilágban, de a lakberendezésben is nagy slágernek számít megidézni a huszadik század sajátos stílusvilágát. Íme egy példa arra, hogy hogyan varázsoljunk a fürdőszobából egy modern, de rusztikus hangulatú helyiséget.

Nemcsak a gyerekszobában, de a fürdőben is remekül mutat az ananász motívum! Amennyiben mégis túlzásnak találná a látványt, arra az esetre elég csak beszereznie egy ilyen ananász dekor elemet, amiért 8600 forintot kérnek az iddesign.hu oldalán.

Ezt a fiatalos, fekete-fehér falfirkás tapétát a nashville-i lakberendezőnek, Benjamin Vandivernek köszönhetjük. A több, mint 20 ezer Instagram követőt számláló Vandivert érdemes bekövetni, általában szuper és bárki számára kivitelezhető lakberendezési ötleteket oszt meg követőivel.

Wallpapered bathroom by Benjamin Vandiver * via Domaine *

Una foto publicada por Rachel, Perth AUS (@thestylecompass_) el

Még mindig menőnek számítanak az óriási fa és növény levelekkel díszített ruhák, tányérok és tapéták. A retro hatást keltő stílust ön is lekoppinthatja, ha akarja, ide kattintva számos levélmintás falmatricát talál speciális textil tapéta kivitelben is.

A Thibaut Design dalmata mintás tapétája nemcsak fekete-fehérben, de kék, piros és sárga árnyalatban is beszerezhető a cég online boltjából. A fekete-fehér minta jól láthatóan kiválóan kombinálható az arany kiegészítőkkel és bútorelemekkel.

Thibaut Tanzania wallpaper pops against the beautiful emerald mirror in this powder room on * styleathome.com *

Una foto publicada por Rachel, Perth AUS (@thestylecompass_) el

Ezzel a színes, virágokkal, madarakkal és pillangókkal díszített tapétával egy eklektikus stílusú viktoriánus házat dobtak fel a Design Sponge kreatívosai.

Íme még egy variáció virágmintára!

Fekete-fehér csíkos fürdőszoba fal Beetlejuice rajongóknak.

Copper influence #bathroomdesigns #bathroomdecor #contemporaryinteriordesign #strippedwalls #blackandwhitewalls #art #parisinteriordesign #louischairs #newyorkinteriordesign #internationalinteriordesigners #copperbathtubs

Una foto publicada por Jado Decor Interior Designer (@jadodecor) el

Egyre több szaklapban jelennek meg az efféle vintage jellegű tapéták a szezonban.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek