LÁJFHEKK

Költözzön be Keith Richards lakásába!

2016. március 22., kedd 10:32

Ha éppen nagy lakásvásárlási lázban van, akkor mutatunk egy elég menő jelöltet: Keith Richards tetőtéri lakását New Yorkban. Nem is túl rossz helyen, az 5. sugárúton található a Rolling Stones legendás gitárosának a lakása, tehát a környékre sem lehet panasza és a 8 szobában talán el is fér minden cucca. Sajnos CSOK hitellel nem vásárolható meg, úgyhogy lottóznia kell (viszonylag sokat), hogy kifizesse a 12.230 ezer dolláros azaz 3 milliárd 364 milliós lakást

Keith Richards 2014-ben vette meg a 4 hálószobás, három teraszos lakást 10 millió dollárért, majd ráköltöttek még 4,5 millió dollárt, hogy egy kicsit kipofozzák, ehhez képest a kicsit több mint 12 milliós ár tényleg elég méltányos tőlük. Joe Serrins építész munkáját dicséri a kialakítás, amikhez olyan luxusrészletek is járnak, mint a bőr borítású korlát a lépcsőkön, vagy éppen az elhúzható ajtó, aminek segítségével a könyvtárat egybe lehet nyitni a nappalival, ha éppen bulit tervezne. Ha a vásárlási szándékhoz nem lenne elég annyi, hogy egy igazi rocksztár után költözhet be valahova, de az is érdekelné, hogy mégis milyen maga a lakás, akkor a galériában meg is tudja nézni!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta