LÁJFHEKK

Kitalálja, mikor épült ez a ház?

2016. március 20., vasárnap 13:21

Csak azért kérdezzük, mert szerintünk simán elhinné, ha azt mondanánk, tegnap készült el – ezzel szemben már a 60-as évek óta áll. Amiatt futottunk bele az egyik képügynökség oldalán, mert éppen árulják: egészen pontosan 1,4 millió fontot, azaz majdnem 600 millió forintot kérnek el a Holyportban található, Manor Way névre hallgató birtokért és a rajta álló házért.

Az épületet a Foggo&Thomas tervezte, ami a 20. századi Egyesült Királyság egyik legmeghatározóbb irodája. Az otthonnak egyébként nagyobb felületén van ablak, mint nem, ha pedig megnézné belülről is, ne fogja vissza magát, irány a galéria!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta