A héten iPadet, mobilt, tömény alkoholt és energiatakarékos gépeket érdemes venni

Ezen a héten majdnem minden nagyobb áruház nyitva tart vasárnap és külön akciókkal készülnek a húsvét előtti bevásárláshoz. A rengeteg sonkához akciósan vehet hűtőszekrényt, a legjobb ajánlatoknál vagy 10 év garanciát kap, vagy sokkal olcsóbban veheti meg a fagyasztós hűtőt. Ha bízik abban, hogy a hosszú hétvégére jó idő lesz, akkor a héten olyan akciókat is talál, amelyekkel olcsóbban tud felkészülni a biciklis, horgász vagy éppen a túrázós szezonra. Ha pedig plázázna, ahhoz is tudunk ajánlani néhány kupont. 

Illatszerek

Nemsokára itt a húsvét, úgyhogy a karácsonyi időszak után most végre megint akciósan ruházhat be parfümbe, hogy a nem túl kellemes illatú, ellenben kimoshatatlanul tartós locsoló kölnik helyett valami kellemesebb alternatívát nyújtson a locsolkodóknak. 3599 forintért vehet a Rossmannban Mexx parfümöket, ez 40%-os kedvezményt jelent, de natural sprayt is vásárolhat féláron, de Burberry vagy éppen Dolce & Gabana perfümöket is vehet akciósan. Ugyanitt a Garnier, Nivea, Elseve, Colgate Durex, Vanish, Airwick, Gliss Kur és  Labello termékek 25% kedvezménnyel vásárolhatóak meg, de a L'Oreal arcápoló termékek és hajfestékek is kedvezménnyel vásárolhatóak meg. A Müller szintén felkészült a húsvétra, több parfüm is féláron vagy nagy kedvezménnyel lehet kapni, ráadásul ha itt intézi a húsvéti csoki vásárlást és 5 Milka terméket vesz, kap egy lila tehenes táskát aj  A Drogerie Marktban  érdemes feltölteni a készleteket, ott ugyanis olyan akciókkal készülnek, ahol kettő darab vásárlása esetén kap kedvezményt a termékek árából. A saját márkás Alverde és Balea vagy Ebelin termékek egy része is legalább 20%-os kedvezménnyel lesz megvásárolható a napokban. 

Elektronikai cikkek

A Media Marktban ajándékot kaphat a vásárlásaihoz. A Samsung SUHD TV-k mellé ajándékba blue ray lejátszót kap, a Huawei telefonok mellé powerbank jár, a notebookok egy részéhez pedig Hama notebook táskát adnak ajándékba. Ha energiatakarékos termékeket vásárol, akkor akár 75 ezer forintot visszakaphat ajándékkártyán, igaz ehhez egy jó drága televíziót kell venni. De ha olcsóbb készüléket választ, akkor is kap vissza valamennyi pénzt és nem csak hűtőkre vagy éppen televíziókra veheti igénybe, de kávéfőzőre vagy porszívókra is. Az Emagnál televíziókat vehet és már a megfizethető árú tévék között is talál olyat, ahol 12 ezer forint a kedvezmény ( például 99.900 forint helyett 87.900 forint a Samsung smart készüléke). Ha notebookot vásárolna, akkor érdemes itt is szétnéznie, mert most Lenovo, Dell és Asus készülékeket is vehet és a mosógépek és hűtők is akciósak. Sőt, a Lenovo tabletek és telefonok is olcsóbbak és még ajándék is jár hozzájuk. Ajándék jár az Auchanban is, a Huawei Y625 telefonhoz tripod, kijelzővédő fólia és szilikon hátlap is jár 29.990 forintért, a 144.999 forintos Samsung tévéhez pedig vezeték nélküli billentyűzetet kap, a konyhai nagygépek pedig 15% kedvezménnyel kaphatóak. Az Extreme Digitalnál pedig továbbra is tart a 0% THM-es akció és az LG hűtőt amellett, hogy 30 ezer forinttal olcsóbban veheti meg, még 10 év garanciát is kap rá. Az iStyle-ban pedig Apple termékeket tud olcsóbban venni, a MacBookok akár 60 ezer forint kedvezménnyel, iPad mini 2 82 ezer, míg az iPad mini 3 44% kedvezménnyel, vagyis majdnem féláron vehető meg. 

458888364
Bloomberg / Europress / Getty

Hiper és szupermarketek

Az Auchanban,  0%-os THM-mel vehet fel hitelt 21.990 forintos vételártól, így ünnepli az Oney bank a 12 éves születésnapját. Ezen felül persze minden a húsvétról szól majd a hipermarketekben és az üzletekben. Tojáson, sonkán és csokikon kívül az Auchanban a Nádudvari Bounduelle termékek lesznek 20%-kal olcsóbbak, de aki szeretne odafigyelni a vonalaira a húsvéti zabálások közepette is, az szintén 20% kedvezménnyel veheti meg a Canderel termékeit. 410 forinttal lesznek olcsóbb az Agárdi Miraculum pálinkák, a Jack Daniel's-en pedig 700 forintot spórolhat. A Nesta 20% kedvezménnyel lesz kapható, a Dove termék 33%-kal, a a Nivea Men borotválkozási termékek 20%-kal lesznek olcsóbbak. A Tescoban már reménykednek benne, hogy Húsvétra jó idő lesz, ugyanis  a grill ételeket is leakciózták. A Tolle trapista sajtnak 1749 forint helyett 999 forint lesz a kilónkénti ára. A Netlé Aero és az After Eight csokik 20%, a Knorr, Bertolli és Globus üveges szószok 20%, némely húsvéti csoki pedig 30% kedvezménnyel kaphatóak. Ha pedig inkább a tavaszi nagytakarítást szeretné letudni, akkor ahhoz Vileda termékeket vehet 30%-os árengedménnyel és azoknak is érdemes ellátogatni a Tescoba, akik inkább elutaznak a hosszú hétvégére, ugyanis bőröndök is szerepelnek az akciós kínálatban. 

Az Aldiban James Bond rajongók örülhetnek a Spectre DVD kiadásának, illetve korábbi James Bond filmeket is akciósan tudnak megvenni. Ők is felkészültek már a jó időre, ugyanis akciósak lesznek a héten a görkorcsolyák, gördeszkák, rollerek és kismotorok is. A Lidlben is majdnem minden a húsvétról szól, de ha nem az ünnepi menü hozzávalóiért keresi fel az üzletet, akkor húsvéti virágkosarat vagy nárciszt tud venni, aki pedig kreatívkodni szeretne, az is a Lidlben talál festővásznat, ragasztópisztolyt, művészfestéket. Aki horgászkodni szeretne locsolkodás helyett, vagy éppen túrázni, akkor a Lidlben válogasson hozzá eszközöket. Az Intersparban hétvégén 40%-kal olcsóbbak lesznek a Tomi mosóporok, 35%-kal a Vanish termékek, hétfőn pedig Knorr leveskockákat vehet 40% kedvezménnyel és a Lurpak vaj 21%-kal lesz olcsóbb. Döntse el ön, hogy agybajt kap vagy tapsolni fog örömében a következő hírtől, de visszatér a Garfieldes matricagyűjtés és a március 20-án is nyitva tartó üzletek külön akciókkal is készülnek. Például Krups Dolce Gusto kávéfőzőt is vehet 9.990 forintért. 

Egyéb

Ezen a hétvégén sem marad kupon nélkül, csütörtöktől a Corvin Plázában válthatja be a kedvezményre jogosító kuponokat a résztvevő üzletekben. A Libriben 30-70%-os akciók lesznek a tavaszi megújulás jegyében, itt önismereti vagy éppen színezős könyvek között nézhet szét, míg a gyerekkönyvek itt is és az Alexandrában is akciósak a húsvét miatt. 

GettyImages-470443336
Bloomberg / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra