Ennyit tud egy kávéfőző, ha okos

Ezt tudja az okosgép

Kapszulakészlet-követés

Kapszularendelés

Időzített kávéfőzés

Automatikus kikapcsolás

Vízkőmentesítési értesítés

Értesítés megtelt kapszulatartó esetén

Értesítés üres víztartály esetén

Karbantartási értesítések

Az már rég rossz, ha  lézershow-val és vonagló nőkkel kell bemutatni egy kávéfőzőt, ám valamiért a Nespresso úgy érezte, hogy ez a jó irány. A helyszín sem volt mindennapi, a Tesla (nem az autó, a szórakozóhely) arról híres, hogy baromira nem lehet benne semmit látni. Sebaj, az új irány úgyis az okos vonal, a telefon pedig rendelkezik megfelelő fényerővel, így elég csak arra koncentrálni. 

Tehát a Nespresso piacra dobott egy új gépet, a Prodigiot, amely bluetooth technológiával kapcsolódik a telefonra letöltött applikációhoz. Azaz, ha fekszik az ágyban és rájön, hogy a macska még mindig nem főzi meg a kávét, csak szépen elindítja az appot a telefonján, ami elindítja a kávégépet. Ehhez azért kell, hogy ön legyen annyira előre gondolkodó típus, hogy este bekészítse a kapszulát a gépbe és alárakja a bögréjét. A programot iOs és Android rendszerre fejlesztették, szóval Windows Phone-osok továbbra is idomítgassák csak a macskát. 

Évek óta használok Nespressót, ráadásul kedvelem is, mert jók a kávék (bár marha drágák), teljesen egyszerű lefőzni és hamar kész. Ennek ellenére úgy gondolom, ha valakinek egy applikáció kell ahhoz, hogy észrevegye, nincs víz a tartályban (ami ráadásul ennél a gépnél jól látható is), illetve hogy tele a kapszulatartó, és ezért nem fő meg a kávé, akkor ott nincs miről beszélni. Az időzített kávéfőzés persze tényleg jó, ezért bírok lelkesedni, de ez egy férjjel, neadj' isten gyerekkel kiváltható (a macskának még nem sikerült megtanítanom). A legnagyobb szívás pedig, hogy hiába főzi le a okoskávéfőzőnk a kávét, ágyba már nem hozza az applikáció.

Aki mégis szeretne egy ilyen Nespresso Prodigio intelligens kávégépet, az 2016. március 16-tól veheti meg online, a Nespresso Boutique-okban, a Nespresso Club-on keresztül telefonon, valamint viszonteladó partnereknél. A Prodigio javasolt fogyasztói ára 62 990 Ft, a Prodigio&Milk kávégépé 77 990 Ft lesz.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek