LÁJFHEKK

Saját minibár jár a nagyon gazdagok repülőjegyéhez

2016. március 14., hétfő 17:33

Ön hányszor gondolt már arra repülés közben, milyen borzasztó kényelmetlen az ülés, miért nem fér el rendesen a lába, mennyire zavaró a szomszéd, aki folyamatosan önhöz beszél és hogy mennyire unalmas így, hogy még internet sincs (ez leginkább a fapados járatokra igaz)? Mi is maximálisan tudunk azonosulni ezekkel a problémákkal, de most azt mutatjuk meg, hogy hogyan is utazhatna, ha csilliárdos lenne.

Az Emirates Airlines a napokban egy kisvideón mutatta be, miként bánnak utasaikkal és milyen szolgáltatások illetik őket a jegy áráért cserébe. Már az „economy” utastér láttán is eláll az ember lélegzete és simán hihetné azt, hogy ezért felárat kell fizetni, de ami igazán beindítja a „jaj, de felülnék most erre a gépre érzést”, nos, az az, amit a lépcsőn felérve lát az ember. Lépcsőn?! Igen, merthogy az Emirates 74 gépből álló flottájának 4 db A380-as emeletes gépében lépcső vezet a „luxus lakosztályokhoz”. Az emeleten, a „business class-on” van társalgó, óriás monitorok, iPad, ropogós pékáru és friss élelmiszer, egyszóval kényelem és pompa. Ennyiért persze természetes, hogy az ülést simán ággyá lehet alakítani, és hogy könnyebben menjen a relaxálás az úton, minden business üléshez tartozik egy saját minibár is. Egyébként olcsóbb helyek is vannak az emeleten, de azokhoz nem járnak ezek az extra szolgáltatások. Azért nagy nehezen, duzzogva, még ott is ki lehet bírni a hosszú utat, ugye.

Utánajártunk annak is, hogy mennyibe kerülhet economy és business classon is egy oda-vissza út, aztán fogtuk magunkat és felébredtünk. Az árakat Manchester és Kuala Lumpur közötti útra szemléztük, két hetes időtartamra. A turistaosztály nem is olyan irreális a maga 250 ezer forintos díjával, a business viszont már tényleg elvetemült, azért már 800 ezer forintot kell kiperkálni. És akkor most szorozza fel mindezt, ha a családjával utazna...

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta