LÁJFHEKK

Tériszonyosok lehetőleg kerüljék ezt az éttermet!

2016. március 12., szombat 09:08

Bár még egyelőre csak terv fázisban van, hamarosan megszületik a Copper Canyon Cocktail Bar nevű hely, aminek nemcsak az lesz a különlegessége, hogy üvegből van a padlója, de az is, hogy az egész épület egy sziklából lóg ki egy kanyon fölé. Az épületet a Tall Arquitectos tervezte és a Basaseachi-vízesésnél keressék majd, Mexikóban.

Ha elkészül, kétszintes lesz: az egyiken egy bár kap helyet, a másikon pedig egy étterem, amiben patkó alakban helyezik majd el az asztalokat, hogy mindenkinek páratlan rálátása legyen a kanyonra. De nemcsak enni vagy inni lehet: a komplexumnak lesz egy medencéje is, amiben megmártózhatnak az arra fogékonyak. Mutatunk egy videót is, amiben megnézheti a látványterveket, ha pedig ide kattint, az építésziroda egyéb munkáit is.

A legmagasabb étterem címét jelenleg egyébként az At.mosphere birtokolja: a 122. emeleten, azaz 411 méter magasban lévő hely Dubajban található.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta