LÁJFHEKK

Julia Roberts megválik egykori nászajándékától

2016. március 6., vasárnap 10:27

Míg az Oscarról lecsúszott Sylvester Stallone és az adósságba keveredett Kanye West éppen a kaliforniai házuktól szeretnének megszabadulni, addig Julia Roberts a festői Montanában található Whitefish-i nyaralójától válna meg. Attól a rusztikus stílusú faháztól, amit egykori vőlegényétől, Kiefer Sutherlandtől kapott nászajándékba 1990-ben – hívja fel a figyelmet a kihagyhatatlan ajánlatra az Architecturaldigest.com.

A telekkel együtt 743 négyzetmétert kitevő rusztikus stílusú ingatlant 2015-ben újította fel a 48 éves színésznő, aki közel 12 millió dollárt, azaz körülbelül 3,4 milliárd forintot kér a tóra néző házért, melyhez az öt hálószobán és hat fürdőszobán kívül egy golfpálya, egy borospince, egy tornaterem, egy magánkikötő, valamint egy két hálószobás, két fürdőszobás, nappalis, étkezős vendégház is tartozik. Kattintson a galériára nézze meg, hogy milyen elegánsan otthonos Julia Roberts fából és kőből épített vidéki háza!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta