Itt van az év álommelója Insta-megszállottaknak!

Ha a legfőbb elfoglaltságai közé tartozik, hogy az élete összes eseményét vadul posztolgatja az Instagramjára, elég nagy eséllyel pályázik az év legjobb munkájára – ami egyébként pazar feltételeket kínál. Többek között kétezer amerikai dollárt egy hétre, ingyenes utazást és szállást a munka idejére, és mindezeket pusztán azért, hogy jól szórakozzon És persze közben azt csinálja, amihez amúgy is a legjobban ért: fotózzon és posztoljon. És igen, ez az egész még csak nem is valami óriási csapda, hiszen az Instagram fotóiért cserébe mindezt a Netflix fizeti.

Akárcsak az előző években, az online filmszolgáltató Netflix – ami a tavaly végre hazánkba is eljutott – és az Instagram összeálltak, hogy alkalmazzák az általuk csak „Grammasters-nek” nevezett személyt, vagy Instagram varázslót, akinek az lesz a feladata, hogy Európában és a Közel-Keleten utazgasson, miközben olyan helyszínekre jut el, ahol Netflix filmeket forgattak.

A csodameló egyetlen hátránya, hogy nem nyugdíjas állás: mindössze kéthetes időszakra szól, ez alatt azonban kiválóan érezheti magát, és hogy az ingyenes utazgatásért és szállásért cserébe még heti 2000 dolláros fizetést is kap, azt jelenti, hogy a végén még 4000 amerikai dollár (kb. 1 140 000 forint) is üti a markát. A kalandra roppant egyszerű jelentkezni: csak be kell taggelni a „#grammasters3” szóval három olyan jól sikerült fotót az Instagramján, amiről úgy véli, megállja a helyét ezen a megmérettetésen. A határidő március 6-a, így még nem késett le semmiről, de jó lesz sietni! 

És, hogy kikkel/mikkel kell megmérettetnie magát? Mutatjuk, de előre szólunk, hogy elég komoly versenytársak léptek színre. Kattintson és merítsen ihletet, még van ideje jelentkezni!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek