LÁJFHEKK

Ilyen leselejtezett repülőben lakni

2016. március 1., kedd 12:13

Bruce Cambell eredetileg egy teherautót szeretett volna átalakítani az otthonává, de rájött, hogy sokkal jobban jár ha repülőből készít magának egyet. Mindez 1999-ben történt, de annyira bejött neki az, hogy egy átalakított repülőn éljen, hogy most új házat, vagyis kiselejtezett repülőt keres magának. 

Cambell a 20-as évei elején járt, mikor vett egy telket 23 ezer dollárért, azaz nagyjából 6 és fél millió forintért, majd egy leselejtezett 727-es repülőt 100 ezer dollárért, nagyjából 28 millió forintért. Aztán elkezdődhetett az átalakítás, amivel egy nagyjából 99 négyzetméteres lakóteret tudhat magáénak. A férfi most új gépet keres, ugyanis az év felét Miyazakiban tölti, ezért szeretne ott is egy lakást, és akkor már természetesen szintén egy repülőből átalakítottat. Egy 747-es gépet keres, ami fénykorában 660 utast is szállított, de mára már elöregedett és a szeméttelepre szánnák. Nem ő az egyetlen, aki repülőben él, de arról nincsenek pontos adatok hányan készítettek már lakást repülőből. Mindenesetre az ötlet nem rossz, hiszen sok az ablak, több WC is van benne, ráadásul a konyhát is kialakították már. Egy kis kreativitással teljes értékű lakássá lehet alakítani, amihez Cambell is ad ötleteket az oldalán

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta