LÁJFHEKK

Húzza meg a fékkart a bringakormányon, ha olvasna

2016. február 23., kedd 20:42

Ön világítana fékkarral? Hogy ez eddig nem jutott eszébe? Belső Péter dizájnernek viszont igen, ő bringás lámpának, bicajbútornak is nevez az asztali lámpának szánt világítótestet, aminek a hivatalos neve amúgy Bike me Home. A lámpa gyártására most indítottak kampányt az Indiegogo-n, nem is rossz eredménnyel, hiszen egyetlen éjszaka alatt összejött a remélt összeg negyven százaléka, sőt még a címlapra is felkerültek. 

Industrial Kid bicikli asztali lampa kampanystart
Fotó: Industrial Kid

Belső dizájnerstúdiója, az Industrial Kid. 2015 óta készít egyedi, kerékpáralkatrészekből összeállított asztali lámpákat, biciklikből készített állólámpákat, dohányzóasztalokat, ülőkéket, székeket, akasztókat, de akár vécépapírtartót is. 

“Minden elkészült darab egyedi tervezés során nyeri el végleges formáját. Az egyes részek összeilleszthetősége és az eredeti funkció kihangsúlyozása miatt nincs közöttük két egyforma” – mondja a feltaláló a biciklikormányról, amit fékezéssel lehet asztalunkon kapcsolgatni. A lámpa lényege amúgy tényleg az, hogy ön akár az aznapi bugyijához is választhat egyet, ha éppen olyan kedve van, de mindez nem változtat a tényen, hogy egy biciklikormány fogja ezentúl díszíteni a lakását, szóval mi elsősorban biciklimániásoknak ajánljuk. Sőt, most azt is eldöntheti menő-e ez egyáltalán. Vagy ciki?

Industrial Kid bicikli asztali lampa A
Fotó: Industrial Kid
759 szavazat 693 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta