LÁJFHEKK

Kívül átlagos ház, belül reneszánsz kastély, menő vagy ciki?

2016. február 21., vasárnap 13:48

Newportban található egy épület, ami kívülről egy teljesen normális és átlagos kertvárosi ház benyomását kelt, de ha belép az ajtón, azt hiheti, hogy visszautazott az időben a XVII. századig. Vagy átkerült volna egy párhuzamos univerzumba. Az egész csak megközelítés kérdése.  

Úgy nagyjából 200 ezer dollárért, vagyis majdnem 56 millió forintért hirdetik a Realtor.com-on az 1975-ben épített kétszintes épületet, aminek az ablakai és a szobák burkolatai is a XVII. századi időket idézik. A bútorok többsége is kézzel faragott és antik hatású, a csillárok kristályból vannak, és persze nem maradhat el a kandalló vagy stukkókkal díszített mennyezet sem – pont, mintha egy reneszánsz kastélyban élne. A házban természetesen minden megtalálható, ami egy középkori kastélyhoz nélkülözhetetlen, mint például két autó tárolására is alkalmas garázs, vagy a gépesített konyha. 

Kimondottan jó vétel ez azoknak, akik királyként és királynőként szeretnék élni az életüket, csak eddig nem tudták hogyan fogjanak hozzá. Döntse el, hogy menő-e olyan kastélyban élni, ami egy sima családi háznak tűnik az utcáról, vagy inkább ciki úgy tenni Newportban, mintha egy középkori uralkodó lenne légkeveréses sütővel és mosogatógéppel. Nézze meg a galériát, majd szavazzon! 

804 szavazat 823 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta