LÁJFHEKK

Potyogós burájú lámpákat hívott vissza az IKEA

2016. február 9., kedd 10:31

Az IKEA arra kéri vásárlóit, hogy aki korábban HYBY, LOCK vagy RINNA mennyezeti lámpát vásárolt, vigye vissza bármelyik IKEA áruházba, ahol visszakapja a teljes vételárat - olvasható a cég sajtóközleményében.

Miért?

Az IKEA vásárlóktól értesült arról, hogy a mennyezeti lámpa üvegburája leesett. Néhány esetben orvosi kezelésre volt szükség, egy esetben pedig össze is kellett varrni a sebet. Az IKEA kiemelt fontosságot tulajdonít a termékbiztonságnak: minden árut a megfelelő törvényi előírások és szabványok szerint tesztelnek és hagynak jóvá, mielőtt értékesítésre kerülnek. Mindezek ellenére több sajnálatos balesetről is értesültek, melyek során a LOCK és a HYBY mennyezeti lámpák leesetek a mennyezetről.

ikea
Fotó: ikea.com

Mit kell tennie, ha ilyet vett?

Az IKEA visszahívja az adott termékeket és bármelyik áruházban visszafizetik azok teljes vételárát (nyugtára és számlára sincs szükség). A HYBY és a LOCK mennyezeti lámpák minden IKEA-piacon kaphatók voltak, a LOCK 2002, a HYBY 2012 óta vásárolható meg, a RINNA mennyezeti lámpa pedig   11 európai országban és Kínában került forgalomba 2010-ben. További információ a cég honlapján, illetve központi információs vonalán, a 06-1-460-31-60-as telefonszámon.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta