LÁJFHEKK

Az iroda, amitől minden kutyás lesápad

2016. február 4., csütörtök 13:11

Egy kutyás felszereléseket gyártó cég lehet talán a legmenőbb hely, amennyiben valaki szereti, ha a kutyája egész nap mellette van. A Kurgo nevű cég úgy döntött, hogy nem csak dumál arról, milyen jó az állatokkal együtt élni, és mindenféle felszereléseket vásárolni nekik, hanem olyan munkahelyet teremtettek, ahol a kutyával rendelkező munkavállalóknak nem frusztrálódniuk amiatt, hogy ebük egész nap szomorúan ül a lakásban egyedül. Ehelyett egy hodályban összedobták a világ legállatbarátabb irodáját.

Daniel Sokol a Leed Containerstől tervezte meg az eklektikus, 371 négyzetméteres irodát, melynek legizgalmasabb része az, hogy minden munkaállomáshoz tartozik megfelelő méretű kutyaágy, a konyha könnyen takarítható, és a  hűtő tele van finomságokkal - a négylábúak számára, ugyanis az alkalmazottak 90 százaléka tart kutyát. És még nem is mondtuk, hogy kutya lábmosó is van, ha esős napon jönnének a kutyák a munkahelyre...!

A kutyák számára egy beltéri játszótér is rendelkezésre áll, aminek nem titkolt célja a termékek tesztelése, így két legyet ütnek egy csapásra. Az alábbi videón timelapse-ben tekinthető meg az átalakulás.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta