LÁJFHEKK

Ennyire menő lesz a MOME új campusa

2016. február 2., kedd 15:32

Január 29-én hirdették ki a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem campusának fejlesztésére kiírt tervpályázat eredményeit, melyet a 3h építésziroda nyert. 

Az Építészfórumon bővebben is olvashatnak a nyertes pályamunkáról, amellyel a tervezők olyan "időtálló, neutrális dizájnra törekedtek, ahol a parkos kialakítás miatt a természet is fontos szerephez jut". Az épület gépészeti kialakításában pedig nagyon fontos szempont volt az energiatakarékosság, így a megújuló energiák használata is fontos szerephez jut. 

A nyertes építésziroda a Facebookon gratulált a többi résztvevőnek is és megmutatta a pályázat képeit.

Első díjat nyert az irodánk által készített terv a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem MOME campus fejlesztésére kiírt építé...

Közzétette: 3h építésziroda - 3h architecture – 2016. február 1.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta