LÁJFHEKK

Dobja fel színes pomponokkal elnyűtt székét!

2016. január 30., szombat 12:48

Remek ötlettel rukkolt elő a Marie Claire bútor átalakítós csapata, akik egy régimódi, elnyűtt széket vontak be trendi, a tervezők által éppen divatban tartott színes gyapjú pomponokkal. Ilyen látványos és puha bútordarabot pedig bárki egyszerűen el tud készíteni, csak egy kis türelem, egy ragasztópisztoly, néhány gombolyag, árnyalataiban egymással passzoló fonal, két kör alakú kartonlap és egy olló szükséges hozzá.

Ebben a több, mint nyolc perces kisfilmben azt mutatják be, hogy hogyan készítsünk hagyományos pomponokat, amihez ajánlott bevonni a barátnőket és családtagokat is, mivel a szék méretétől függően legalább 110-130 darab pomponra lesz majd szükségünk.

Tehát nem nehéz, de időigényes melóról van szó! Mikor elkészültünk ezzel a rengeteg pamaccsal, felragaszthatjuk őket egyenként is a szék támlájára (csavarozzuk le, ha lehet) és ülő lapjára, de lemérhetjük előre is a paramétereket és a szék támlájával illetve ülő részével megegyező vastagabb anyagra ragaszthatjuk, aminek köszönhetően egyszerre kerülhetnek majd fel a ráncfelvarrást kapott székre.Az utóbbi módszer segítségével jobban átlátható, hogy milyen színek kerülnek végül egymás mellé a támlán.

Ebben a videóban lépésről-lépésre megnézheti, hogy egy villa segítségével mennyire egyszerűen gyárthatunk mini pomponokat.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta