Gombokért kelt el Robin Williams villája

Na jó, valójában csak az eredeti árhoz képest, mert a 35 millió dollárra (kb 10 milliárd Ft) meghirdetett ingatlan mindössze 18.1 millióért kelt el. A Napa-völgyi birtok eredetileg jóval többe került - írja az Elle Decor. A Villa Sorriso (Mosoly háza) egy 2,58 négyzetkilométeres birtokon fekszik, és több mint egy évtizeddel ezelőtt építtette Williams. A ház 1800 négyzetméteres, van 5 hálószobája, 6,5 fürdőszobája - bármit is takarjon a fél -, egy házi moziterme, könyvtára, hőszabályzott borospincéje és liftje is. Sajnos a vendégház mindössze 297 négyzetméteres, de tartozik hozzá egy feszített víztükrű medence, szőlő- és olajfa ültetvény, istálló, teniszpálya, harangláb, tavacska és számos túraútvonal. A birtok a  Sugarloaf Nemzeti park mellett terül el.

Robin Williams még halála előtt meghirdette a birtokot, feltehetően azért, mert túl sokba került fenntartani, de erre nincs más bizonyíték, mint a Yahoo Homes egyik cikke, mely szerint, amikor 35 millió dolláért elkezdte árulni, azzal viccelődött, hogy két válása is volt, és ez sokba került neki. 

Mindenesetre a birtok árát 35 millióról először 29.9 millióra engedték, majd Williams halála után 25.9 millióért árulták. A végső ár pedig 18,1 millió (5,2 millárd Ft) lett - írja a Wall Street Journal.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek