Olvassa el a használati utasítást, ha nem akar rózsaszín lenni!

lush-e1453479291653
Twitter

A kialakult helyzethez képes rezignáltan jelezte a Twitteren egy brit lány a Lush kozmetikai cég felé, hogy az egész teste fluoreszkáló rózsaszín lett a cég Razzle Dazzle nevű fürdőolajától, írja a HelloGiggles. 

A dolog szerencsére csak pár napig tartott, addigra ugyanis lekopott a máz, és (a Lush szerencséjére) az is gyorsan kiderült, hogy a vásárló követte el a hibát, ugyanis ahelyett, hogy szépen beledobta volna a rózsaszín gömböt a fürdővizébe, inkább a bőrébe masszírozta. Bár a Lush is azonnal nagyon segítőkészen reagált a posztra, a vásárló is igyekezett egy kommentjében tisztázni a helyzetet:  "Azt hittem, hogy szappan, és bekentem vele az egész testem és arcom. Három nap és rengeteg fürdés után aztán lekopott. Rosszul használtam a terméket! Imádom a Lush-t és akarok még náluk vásárolni! De azért kár, hogy nem írják rá a termékre, hogyan kell használni. Az egyik nagyon segítőkész barátom a Lushnál dolgozik, ő segített citromlével, olívaolajjal és szemcsés bőrradírral eltüntetni a rózsaszín foltokat."

A tanulság pedig? Hogy mindig alaposan nézze meg a termékek elnevezését, és ha nem érzi egyértelműnek, hogyan kell használni, inkább kérdezzen rá, mielőtt hirtelen felindulásból jópofának tűnő marhaságokat használ úgy, ahogy nem kellene. És úgy néz ki aztán tőlük, ahogy nem kellene.

Annál is inkább, mert azért olyankor is akad panasz a Lush termékeire a Twitteren, amikor megfelelően használják őket. Egy férfi például arra panaszkodott, hogy az egész teste besárgult a terméktől, más szintén berózsaszínesedett, de egy nő óva inti a szőkített hajú nőket is a használattól mondván azt is rózsaszínre fogta a termék. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek