LÁJFHEKK

Itt vásárolhat be január 17-én

2016. január 16., szombat 17:16

Az idei harmadik vasárnapon ismét kevés bolt lesz nyitva: Auchan, Aldi, Lidl és Penny egyáltalán nem, a Sparok közül csak 7 (abból öt a fővárosban), a Tescók pedig csak a Shell kutakon - írja a Mindenár.hu.

Ha önnek nem esik útba a 7 Spar egyike, de szívesen megvásárolná az üzletlánc termékeit, akkor látogasson el egy benzinkútra - például az Üllői vagy a Fehérvári úti OMV-be, ott megteheti. Nyitva tartó MOL Fesh Cornereket 8 helyen talál (ebből ötöt a fővárosban), az Agip kúton található Coopnak pedig ezen a hétvégén a martonvásáriak örülhetnek. 

lista.PNG
Fotó: mindenar.hu

Mannák, Ronik, Reálok és CBA-k közül elég sok tart nyitva, ha kíváncsi a részletekre, a teljes listával együtt a képre vagy ide kattintva találja őket.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta