LÁJFHEKK

Eladó Sylvester Stallone mediterrán vityillója

2016. január 16., szombat 17:20

Míg Caitlyn Jenner épp nemrég vett házat Malibun (amit azóta pazarul be is rendezett), addig az örök Rocky, Sylvester Stallone inkább szeretne túladni dél-kaliforniai villáján és az ahhoz tartozó óriási birtokon. A 69 éves akciósztár, akinek éppen a vasárnapi Golden Globe-díjátadón adták át a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat a Creed – Apolló fia című filmben nyújtott alakításáért 4,2 millió dollárt (körülbelül 1,2 milliárd forintot) kér a gazdagok lakta La Quintában található 480 négyzetméteres házért.

Stallone rusztikus stílusú, mediterrán kastélyában négy hálószoba és négy fürdőszoba található, de a boltíves kapualjak és fagerendák mellett külön érdekessége a háznak, hogy a falakat a színész által készített festmények díszítik.

Az Architectural Digest szerint a Los Angelesi-i pörgéstől távolabb eső kétszintes otthonnak olyan klasszikus és fényűző látványelemei vannak, mint a kőből faragott kandalló, a magas fa mennyezet, az eredeti, húszas évek stílusát idéző bárpult, a napfényes étkező, a környező hegyekre néző medencék és wellness-szekció, a csempézett kerti sütőgető és a fürdőszobából nyíló tágas terasz. Kattintson a másfél perces videóra és járja körbe Sylvester Stallone eladásra kínált rezidenciáját ön is!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta