LÁJFHEKK

Január 10-től ismét nem vásárolhat be akármikor

2016. január 9., szombat 19:05

Véget ért az adventi és az újévi időszak, és ezzel együtt a normális világ is - már ami a tetszés szerinti napon bevásárlás luxusát illeti. Lassan egyéves a szabályozás, de még mindig nem lehet tudni, hová is mehetünk élelmiszerért a hét utolsó napján - szerencsére mint mindig, a Mindenár ezúttal is elkészítette a boltlistát, amit a folytatásban meg is nézhet!

Auchanba, Aldiba és Lidlbe ne nagyon akarjon menni január 10-én, és a Sparok közül is csak hét lesz nyitva (a benzinkúton lévő expresszeket nem számolva) . Ezzel szemben a magyar üzletláncok belehúztak: közel 30 Manna és Roni, továbbá tizenhat CBA és 13 Reál várja a vásárlókat országszerte. 

lista.PNG
Fotó: mindenar.hu

A benzinkutakon 8 Mol-bolt (Fresh Corner), két Tesco Express és egy Coop tart nyitva. A részletes listáért kattintson a képre!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta