LÁJFHEKK

Asztal Eredet rajongóknak

2016. január 8., péntek 08:31

Stelios Mousarris, egy ciprusi dizájner alkotta meg azt az asztalt, amitől leesett az állunk. A 2010-es Inception (Eredet) című film inspirálta asztal a film egyik jelenetére reflektál, ahol a szereplők rájönnek, hogy egy álomban vannak, és semmi sem az és olyan, mint aminek tűnik. Fa és acél keveréke a Wave City nevű asztal, melyet 3D technológiával nyomtattak, és nem ez az egyetlen izgalmas munkája a dizájnernek, érdemes a többit is megnézni. Ha pedig venne is, akkor nyúljon mélyen a zsebébe,mert 4000 euróba (1,26 millió forint) kerül. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta