LÁJFHEKK

Kötözzön magának asztalt három lábból, üveglapból és kötélből!

2016. január 5., kedd 12:22

A brit Henry Swanzy Ltd tervezőiroda az "egyszerűség ereje" mottójával teremtette meg a Bareppa névre hallgató dohányzóasztalkát, aminek a legfontosabb lényege, hogy egy bunjee kötél tartja össze a mindösszesen három darab lábát, olvastuk a MyModernMeten. Ennél a darabnál elsősorban az összeszerelhetőség egyszerűsége és a minimalista stílus vezérelte az alkotókat; az asztalka három fa lábát tetszőleges szögben lehet elhelyezni, a köteleket csak át kell bújtatni a lábakon, hogy aztán az üveglap közepén találkozhassanak: a stabilitást ez, és maga az üveg biztosítja. A kötélre azért van szükség (azon túl, hogy mutatós), hogy megtartsák a fa lábakat. 

bareppa 01
Fotó: henryswanzy.com

A Falmouth székhelyű tervezőiroda 2013 óta tervez olyan modern bútorokat, amik egyszerre elegánsak és praktikusak, és egyben műtárgynak is beillenek. 

Bareppa from Henry Swanzy on Vimeo.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta