LÁJFHEKK

Akár ön is aludhat a menő budapesti kislakásban, amiért a világ lelkesedik

2015. december 27., vasárnap 19:30

A Dezeen oldalán szerepel a Postion Collective ötletei által átalakított kis lakás, amit az Airbnb szállásfoglaló oldalnak köszönhetően bárki ki is próbálhat néhány éjszakára. A Position Collective egyébként már a dubai design héten is bemutatkozott és ők tervezték a ZONA étterem dizájnját is, valamint a bécsi ENSZ székházban is vannak bútoraik. 

Most egy kis lakást alakítottak át Budapesten olyan tárolási megoldásokkal, amik a térből nem vesznek el sokat, viszont nagyon praktikusak. A minimalista enteriőr célja az volt, hogy két ember is kényelmesen elférjen a 30 m-es lakásban. A cég szerint ezt sikerült is elérni, legalábbis a lakás népszerűsége ezt támasztja alá. Egy szoba és egy fürdőszoba kapott benne helyett, valamint egy olyan fal, amin a polcokat kedve szerint rendezheti a bérlő vagy a tulajdonos. Az apartmanban természetesen konyha is helyet kapott, sőt még egy kis étkező is befért. "Viszonylag alacsony költségvetéssel dolgoztunk, így a felújítási munkálatokra szánt összegeket próbáltuk minimalizálni, míg a bútorokba és a kiegészítőkbe többet fektettünk" - mondta az újságnak Simonfalvi Bence, a cég vezetője. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta