LÁJFHEKK

Itt vásárolhat december 27-én!

2015. december 26., szombat 17:40

Unja már a halászlevet, de nincs otthon semmi hozzávaló? Van egy jó hírünk: bár december 27-e vasárnapra esik, szerencsére elég sok bolt lesz nyitva: a szolnokiak pedig mehetnek az Auchanba, Intersparok közül több is nyitva lesz országszerte és természetesen a CBA-k és Ronik is várják a vásárlókat, tudtuk meg a Mindenár.hu-tól.

Lassan visszaállunk a március 15-e óta "megszokott" rendszerhez: bár az adventi időszakhoz képest jóval kevesebb bolt lesz nyitva, azért most sem marad éhesen az, aki már unja a karácsonyi menüt. A Spar több száz üzletét nyitja ki, a nyolc vidéki Intersparja mellett pedig egyet Budapesten is kinyit a XX. kerületben.

lista.PNG
Fotó: mindenar.hu

A benzinkutakon lévő üzletekben is feltankolhat élelmiszerekből is - az OMV kutatkon Spar expresszeket talál, a MOL pedig Fresh Cornerekkel száll harcba. A Shell kutakon szokás szerint megtalálja a Tesco üzleteit, a martonvásáriak pedig az Agig kúton található Coopban vehetnek maguknak enni. Ha elektronikai cikkre vágyik vagy elromlott a karácsonyi ajándék, akkor elmondjuk, hogy 7 vidéki mellett 4 budapesti Media Markt is nyitva tart. A részletes listát ide vagy a fenti képre kattintva találja!

Ui.: Ha ruhát venne, akkor is örülhet, ugyanis többek között a Westend, a Mammut és az Aréna Plaza is kinyitja az üzleteit (utóbbi a Tesco kivételével mindet), ráadásul a leárazások is 27-én indulnak.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta