LÁJFHEKK

Lepukkant iskolabuszból csinált luxus lakóbuszt, hogy beutazza vele Amerikát

2015. december 26., szombat 09:35

A kaliforniai Patrick elhatározta, hogy körbeutazza Amerikát, de ehhez kellett egy autó. Egy 1990-es, kicsit lepukkant iskolabuszt vásárolt, majd édesapjával közösen álltak neki a nagy projektnek: kipofozták ki és átalakították kerekeken guruló otthonná. 

Az apa-fia páros az Instagramon örökítette meg a nagy buszátalakítást, de a beszámoló szerint persze a srác édesanyja is kivette a részét a munkálatokból, folyamatosan gondoskodott élelemről és italokról, hogy valóban zavartalanul menjen a munka. Az egész buszt újragondolták: a tető borításának lecserélése után új, barátságosabb padlózatot kapott a jármű; az ülések is eltűntek, helyettük pedig ágy, nappali és még egy kis étkezőrész is kialakításra került. A hűtés mellett természetesen fűtésről is gondoskodtak, valamint hangulatvilágításról. A hűtőhöz és a többihez az energiaellátást a tetőn található napelemek biztosítják, így a srác könnyedén megvalósíthatta az álmát és körbeutazhatta Amerikát. Több mint tízezer mérföldön van már túl a busszal, de tippünk szerint a kalandjainak még korántsincs vége. Az Instagramján pedig nem csak az átalakítást, de a túrát is figyelemmel követheti.

  

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta