LÁJFHEKK

Magyar tervező művei ezek a német luxustextilek

2015. december 22., kedd 10:40

Varró Zoltán, a VarroDesign tulajdonosa és tervezője a JAB, német luxustextileket  gyártó cégnek tervezett kollekciót. A Grandezza márka számára készült az új, Díva névre hallgató kollekció, amit Varró tervezett. Az 1946-ban alakult cég számára még sosem tervezett külföldi dizájner, ám most megtört a jég.  A magyar tervező alkotása egy luxust és dekadenciát ötvöző kollekció lett, melyet a harmincas évek Budapestjének legendás mulatója, az Arizóna ihletett.

“Nagy öröm számomra, hogy a nemzetközi díjakon és a sajtóban ma már számolni kell a magyar dizájnnal is! Mindig fontos volt számunkra, hogy a tervezés végeredménye eredeti legyen. Olyan irányt, arculatot, egyéniséget adtunk a tereknek, hogy a betérőknek egyedi élményben legyen részük” - magyarázza sikerének titkát Varró Zoltán, aki azt is elárulta, hogy az új kollekció néhány darabja már Rúzsa Magdiék házát díszíti, ugyanis az énekesnő egy megbeszélésen meglátta a kirakott darabokat és beleszeretett a mintákba. 

A rangos nemzetközi elismerésekkel díjazott munkák mellett a dizájniroda tervezett bisztrót Prágában, tudomány tematikájú szállodát Szegeden, barlangfürdőt Demjénben, valamint a budai villanegyed Gerbaud-ját, az Émile-t. A munkák további eredményeként pedig Varró Zoltán az első magyar dizájner, akivel a félmillió példányban megjelenő rangos belsőépítészeti magazin, az Interia nagyinterjút készített.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta