LÁJFHEKK

Ünnepelje a karácsonyt a kutyájával összeöltözve!

2015. december 19., szombat 13:46

Az Aldinak köszönhetően idén más lehet a karácsony a kutyatulajdonosoknak mint eddig. Az áruház ugyanis piacra dobta a karácsonyi pulóver vonalát kutyáknak és gazdáknak, hogy végre ők is össze tudjanak öltözni. Mutatjuk a galériában a tökéletes ajándékot kutyás ismerőseinek. 

A karácsonyi pulóverek rénszarvasos, Mikulásos és manós változatban lesznek elérhetőek a gazdi és a kutya méretében is. A hír szerint az ötletet az a trend adta, ahogy például Vilmos herceg és kisfia, vagy éppen a Beckham család és Kardashianék is rendszeresen összeöltöznek gyerekeikkel. Hát akkor miért ne lehetne összeöltözni az ünnepek alkalmából a kutyáinkkal is? A kutya méretű pulóver nagyjából 1700 forintba, míg a gazdikra való változat ennek a duplájába kerül majd. Tisztában vagyunk vele, hogy fájó hiányossága cikkünknek, amiért nem sikerült kiderítenünk, vajon a hazai Aldikban is hozzá lehet-e majd jutni a pazar szetthez, de megkeresésünkre a cég sajnos lapzártáig nem reagált.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta