LÁJFHEKK

Ennél egyszerűbb ágyat biztosan nem látott

2015. december 17., csütörtök 21:51

Aki albérletben lakik és/vagy sokat költözik, az tudja, hogy az ággyal mindig szívás van: vagy nincs a lakásban, vagy nem fér be a mi régink, alig találni jót és a szállításnál sem kellemes emeleteken keresztül cipelni. Ezek a valós problémák ihlették a The Floyd Platform elnevezésű új bútorát is, amit könnyű összeszerelni, alig van súlya, és éppen pénzt gyűjtenek rá a Kickstarteren.

A Platform fapanelekből áll (a Twin kettőből, a Queen pedig háromból), ezekre húzhatjuk rá az acélból készült lábakat, az egészet pedig (elég pórias módon) egy hatalmas hevederrel fűzhetjük össze, hogy ne csússzon szét alattunk. A pofonegyszerű ötlet hátulütője, hogy elég borsos áron mérik: most például legalább 265 dollárt (77 ezer forintot) kell kifizetnie, ha magáénak szeretné tudni a lábakat és a hevedert, ha pedig a panelekre is szüksége volna, azért 435 dollárt, azaz 126 ezer forintot kérnek. Szóval bár az ötlet tényleg jó, azért annyira nem olcsó, hogy ne vegyen helyette mondjuk raklapokat ennél sokkal kevesebbért és tegye arra a matracát. Lehet, hogy az a verzió nem annyira esztétikus és a szállítása sem könnyű, de ennyiért az már részletkérdés. 

A kalapolás elején egyébként 82 ezer dollárt (23 millió forintot) tűztek ki célul, de azt már december közepén átlépték: 17-én éppen 100 ezer dolláron (27,5 millió forinton) álltak. A termék szállítása várhatóan márciusban kezdődik el.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta