Ezt csinálja utánuk, ha tudja

Az ember szívesen néz olyan videókat, amiben szép dolgok készülnek, és az ígéretük szerint akár mi magunk is megalkothatjuk őket. Azonban az néző egy – egy alkalommal utólag döbben csak rá – már a videó nézése közben –, hogy bár valóban lépésről lépésre mutatják a teendőket, de ez azért nem az ő asztala.

Az ilyen videobloggerek között válogatva az ember álla a padlót súrolja, amikor például Bob Clagett olyan könnyedséggel dob össze egy asztalt, amiben láthatatlanok a csavarok, hogy kedvet kapunk az elkészítéséhez. Egészen addig, amíg meg nem látjuk, hogy mennyi mindenünk nincs a kivitelezéshez

De nagyon érdekes videókat készít April is, aki nő létére foglalkozik ezzel a férfias hobbyval – szakmával. A kerek kisszék ötlete egészen addig forgott a a fejemben, amíg meg nem láttam, hogy marógéppel készíti a mintát, ami a szék leginkább mutatós része. Mivel a lakásban a marógép már igazán sok helyet foglalna - főleg a többi teljesen felesleges cucc mellett -, így erről is gyorsan le kellett tennem.

A csendes, de nagyon hatékony Jimmy Diresta is állkoppanós videókkal kápráztatja el a nagyérdeműt, bár tény, hogy amikor belevágott egy igazán gyönyörű gitárba, akkor a szívem szakadt meg. Annak sem igazán örültem, hogy egy Kalasnyikov lett a hangszer későbbi formája, de azért azt el kell ismerni, hogy elég menő dolog egy fegyver alakú gitárt pengetni úgy, hogy annak még a tára is húrokkal rendelkezik, amit külön is meg lehet szólaltatni, vagyis rögtön két elektromos gitár kapott helyet egyetlen testen.

Ráadásul itt nincs vége a sornak, hasonló bloggerekkel találkozhatunk szép számmal, és köztük akadnak olyanok is, akik kisebb, utánozhatóbb léptékkel alkotnak használható, és mutatós dolgokat fából.

Oszd meg másokkal is!
Mustra