LÁJFHEKK

Ezt csinálja utánuk, ha tudja

2015. december 14., hétfő 19:27

Az ember szívesen néz olyan videókat, amiben szép dolgok készülnek, és az ígéretük szerint akár mi magunk is megalkothatjuk őket. Azonban az néző egy – egy alkalommal utólag döbben csak rá – már a videó nézése közben –, hogy bár valóban lépésről lépésre mutatják a teendőket, de ez azért nem az ő asztala.

Az ilyen videobloggerek között válogatva az ember álla a padlót súrolja, amikor például Bob Clagett olyan könnyedséggel dob össze egy asztalt, amiben láthatatlanok a csavarok, hogy kedvet kapunk az elkészítéséhez. Egészen addig, amíg meg nem látjuk, hogy mennyi mindenünk nincs a kivitelezéshez

De nagyon érdekes videókat készít April is, aki nő létére foglalkozik ezzel a férfias hobbyval – szakmával. A kerek kisszék ötlete egészen addig forgott a a fejemben, amíg meg nem láttam, hogy marógéppel készíti a mintát, ami a szék leginkább mutatós része. Mivel a lakásban a marógép már igazán sok helyet foglalna - főleg a többi teljesen felesleges cucc mellett -, így erről is gyorsan le kellett tennem.

A csendes, de nagyon hatékony Jimmy Diresta is állkoppanós videókkal kápráztatja el a nagyérdeműt, bár tény, hogy amikor belevágott egy igazán gyönyörű gitárba, akkor a szívem szakadt meg. Annak sem igazán örültem, hogy egy Kalasnyikov lett a hangszer későbbi formája, de azért azt el kell ismerni, hogy elég menő dolog egy fegyver alakú gitárt pengetni úgy, hogy annak még a tára is húrokkal rendelkezik, amit külön is meg lehet szólaltatni, vagyis rögtön két elektromos gitár kapott helyet egyetlen testen.

Ráadásul itt nincs vége a sornak, hasonló bloggerekkel találkozhatunk szép számmal, és köztük akadnak olyanok is, akik kisebb, utánozhatóbb léptékkel alkotnak használható, és mutatós dolgokat fából.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta