LÁJFHEKK

A WWF pandás logóban teknős és gorilla is megbújik

2015. december 9., szerda 11:48

A WWF ikonikus pandáját alakította át egy belorusz grafikus, bizonyos Yana Makarevich egyéb veszélyeztetett állatfajokra, mondván, ez a szimbólum könnyedén variálható, ráadásul nem is csak a pandák vannak kitéve veszélynek, adta hírül a designboom. A grafikus három másik állatfajt – a hegyi gorillát, a galapagosi pingvint és a madagaszkári teknőst rejtette el a logókon úgy, hogy csak az eredeti pandát alkotó formákat vette hozzá alapul. A grafikus azt reméli, hogy az emberek ezáltal még többet fognak beszélni majd a szervezetről mint eddig, hiszen a panda logójuk amúgy is nagy sikernek örvend.  

panda-transormation-designboom-818.gif
Fotó: Yana Makarevich

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta