LÁJFHEKK

Teljes luxusban ingázhat Budapest és Dubaj között

2015. december 8., kedd 09:15

December elsejétől a Budapest és Dubaj között még nagyobb gépekkel és még több szolgáltatást igénybe véve utazhat. A Boeing777-es típusú Emirates gépen már kaviár, Dom Perignon pezsgő is jár az első osztályon utazóknak, míg a turista osztály is tartogat újdonságokat, miközben az árak nem változtak. 

Az Airbus A330-220-as gépei helyett decembertől a jóval nagyobb Boeing 777-es gépen lehet a végletek városába jutni. Az új géptípus több férőhellyel,és persze új szolgáltatással jár, például lehetőség van arra is, hogy akár kényelmes ágyban heverészve, pezsgőt kortyolgatva élvezze végig a nagyjából öt órás utat. Az első osztályú jegyekért azért jó ha mélyen a zsebébe nyúl, ugyanis 1,3 millió forint lesz az út, business classon 570 ezerből is kijön, míg turista osztályon 133 ezerből kijön a retúr jegy. 

Budapest - Dubaj - Budapest

Bő egy évvel ezelőtt indította el az Emirates a Budapest - Dubai közti közvetlen járatot, amit egy év alatt 150 ezer utas választott, Thierry Aucoc a társaság európai és oroszországi kereskedelmi működésért felelős alelnöke elmondta, hogy már május-június környékén látták, hogy a járat kihasználtsága nagyon jó, így egyértelmű volt, hogy nagyobb gép kell, valamint hogy a szolgáltatásokat is bővíteni fogják, miközben az árak változatlanok maradnak. Az új gépekkel összesen 364 utast tudnak szállítani, az economy osztályon például az eddigi 251 főről 310-re nőtt a helyek száma. Duplájára nőtt a gépek cargo kapacitása is, pedig már tavaly is 3700 tonna árut szállítottak, amelynek jelentős részét elektronikai cikkek és gyógyszeripari termékek tették ki. "A nagyobb raktérnek köszönhetően egyszerűbben tudjuk teljesíteni a charter cargo igényeket, a sürgős szállítmányok célba juttatása iránti igényt" - mondta Horváth Gábor, a cég magyarországi country managere

Nagyobb képernyő, nagyobb lábtér, ágy és minibár

De nézzük inkább azt, ami mindenkit a legjobban érdekel, vagyis miből áll az igazi első osztályú luxus. A galériáéban csak a szolgáltatások egy részét tudjuk megmutatni, mert például az első osztályhoz hozzá tartozik az is, hogy egy S-osztályos Mercedes vagy egy 7-es BMW viszi majd a szállodába és a pezsgőről meg a kaviárválogatásról még nem is beszéltünk, valamint a minibárról, ami külön, mind a 12 ülőhelyhez jár. A business osztályon utazókat hatalmas képernyő várja, és az ő ülésüket is ággyá lehet alakítani, ha egy kicsit ejtőzne a több fogásos ebéd után, amit szintén mutatunk a galériában. A turista osztályon utazók nagyobb lábteret kaptak, valamint minden üléshez tartozik konnektor is, így a telefont is lehet tölteni, vagy akár filmeket is lehet zavartalanul nézni saját készüléken, már akinek nem lenne elég a 750 csatornás szórakoztatócenter. A turista részen is nagyobbak lettek a kijelzők az ülések háttámlájában, és ami a menüt illeti, Horváth Gábor elmondta, hogy a magyar ízek is felkerültek az étlapra, így akár marhapörköltet is ehet, vagy dobostortát is kérhet a repülőn. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta