LÁJFHEKK

Rengeteg bolt lesz nyitva november 22-én

2015. november 20., péntek 13:50

Ahogy közeledünk a november 29-én kezdődő adventi időszakhoz, úgy nyit ki egyre több bolt, készülve az év végi vásárlási hajrára. A Mindenár az elmúlt hetekhez hasonlóan most is összegyűjtötte, hova mehet vásárolni az, aki a hét utolsó napján ér csak rá - mint kiderült, hat üzlet kivételével az összes Aldi nyitva tart, a Media Markt kettő, az Auchan pedig három üzlettel várja a vásárlókat.

A Sparnak egyébként is van hét olyan üzlete, amelyik nyitva tart vasárnaponként, 22-én pedig ehhez hozzácsap még egyszer ugyanennyit. Az Aldi 100 boltot nyit ki, és a szokásos benzinkutas üzletek (Spar Expressz, Mol-bolt, Tesco, Coop) mellett végre a két Ikeába (Örs vezér tere, Budaörs) is mehet az, aki szeretne.

mindenar
Fotó: mindenar.hu

A magyar tulajdonú boltokon (CBA, Coop, Reál) kisebb üzletek és termelői piacok is nyitva tartanak a hónap utolsó előtti hétvégéjén - ezekről a részletes listát ide vagy a képre kattintva találja, ahol megnézheti térképen is, hogy melyik üzlet nyit ki az ön közelében.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta