LÁJFHEKK

Aldiban nem, Auchanban Sparban és Lidlben viszont vásárolhat vasárnap

2015. november 6., péntek 15:40

Egyre közeledik az advent, amikor a legtöbb áruház felhasználja majd a rendelkezésére álló öt napnyi vasárnapi nyitva tartási lehetőséget. Addig is viszont szerényebb kínálattal kell beérnünk: november 8-án például Aldiba és különálló Tesco üzletbe nem mehet vásárolni, helyette viszont választhat többek között egy csomó Spar, Lidl és termelői piac közül, de Auchanba is mehet.

Az adatokat most is a Mindenárról puskáztuk, ahonnan kiderül: 12 Lidl tart majd nyitva (ennek fele budapesti), 9 Sparba mehet (ebből hatból a fővárosban) és 17 benzinkúton található üzlet (Spar Expressz, MOL Fresh Corner, Tesco és Coop) várja azt, akinek vasárnap jut eszébe, hogy elfelejtett valamilyen hozzávalót a főzéshez. A Miskolciak pedig a Csabai Kapu Auchanba tudnak menni egészen este 8-ig. 

boltok.PNG
Fotó: mindenar.hu

A Manna és Roni elkényezteti a vásárlókat: összesen 26 boltot nyitnak ki a fővárosban, ezek nagy része a frekventált helyeken található. Ha valaki magyar üzletben szeretne vásárolni, akkor ő 18 CBA és 13 Reál közül választhat. Ezeken kívül több kisebb bolt is nyitva tart most vasárnap: ezeknek a listáját megtalálja ide kattintva - ahol egyébként megnézheti, a termelői piacok közül hol szerezhet be friss élelmiszereket.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta