LÁJFHEKK

Így lesz olyan a szobája, mint Mihalik Enikőé!

2015. november 3., kedd 17:36

Mihalik Enikő magyar topmodell már egy ideje New Yorkban él, mármint amikor nem a világ egyéb tájain dolgozik. Most megmutatta hálószobáját, amelynek falára friss dekoráció került. A dekor is jó, meg a szoba is, úgyhogy megpróbáltuk összeszedni, hogyan és menyiért lehet olyan hálószobája, mint az egyik legmenőbb magyar modellnek. 

Stars above my bed thanks to @rjraizk * #mybedroomissupergirlie #loveit #starconstellation

Eniko Mihalik (@mreniko) által közzétett fénykép,

Ha ragaszkodik a pontos másoláshoz, akkor szüksége lesz egy műanyag sablonra, amellyel kis köröket lehet rajzolni. Én ilyet utoljára a gimiben láttam matekórán, de elvileg építész sablon néven kapható. Ha ez megvan, már csak egy aranyszínű alkoholos filcre lesz szüksége (minden papírboltban kapható), meg némi türelemre, amíg berajzolja a mintát. Ezt a falat RJ Raizik készítette, aki fázisfotókat is csinált a tényleg pofonegyszerű kivitelezésről.

Ha kész a fal (vagy nem is érdekli, csak a bútorokat szeretné a saját lakásában látni), akkor megrendelheti a rénszarvas szőr pontos mását is. A 395 dolláros(111000 Ft) darab a Calypso St.Barth cégnél kapható,  itthon egyetlen helyen bukkantam rénszarvasra, ott 130 euroért (40500 ft) rendelheti meg. 

Ha beéri a báránnyal, akkor azt 13000 forintért kaphat az Ikeában, igaz nincs ilyen szép mintázata, viszont istenien puha, ami azt jelenti, hogy a macskáját ki sem fogja tudni rúgni róla. 

Ágyneműért a Missoni céghez menjen (220 és 660 dollár, azaz 62000 és 185000 Ft), ha nem akar annyit költeni, maradnak az olcsóbb verziók, mint a Jysk és az Ikea, ahol pontosan nem fog ilyet találni, de hasonlót igen.

Lámpa kérdésben már nehezebb a helyzet, az eredeti 895 dollár (252000 Ft) és a Flos gyártja, az olcsóbb verzióból pontosan ugyanolyat nem találtam, de hasonló stílusút igen: az Iddesignnél, igaz ez is 105000 forintba kerül. 

Az asztalhoz hasonlót talán kávézók környékén és a vaterán érdemes keresgélni, bár teljesen más, de hangulatában mégis passzol a Zara asztalkája, amely 47990 ft.

Ágyat vehet az Ikeában, 95000 forintért, jár hozzá egy csomó tárolóhely is. Ha pedig széket keres, amire ledobhatja a cuccait, menjen a Boconceptbe, ahol 427000 forintért tehet szert hasonló darabra. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta