LÁJFHEKK

Hatezer forintért csótányosíthatja az otthonát

2015. október 28., szerda 10:14

Ha a rovarok és a lakás kapcsolatáról van szó, a legtöbbször olyan kontextusban kerül elő, hogy a tulajdonosok szeretnék kiirtani az otthonban felbukkant élősködőket. Többek között ezért is lepődtünk meg azon, amikor a Zara lakberendezési vonalának webshopjában nem csak egy, de több, elvileg dekorációs célt szolgáló rovarra bukkantunk. A hajtás után megnézheti, hogyan festenek, mit nem értünk rajta, aztán szavazhat is egy jót!

A honlapon található dekor ízeltlábúak fele fehér gyantából, a másik fele pedig sárgarézből készül. Előbbiből kapható orrszarvúbogár és csótány, ha viszont önnek az utóbbi anyag- és színvilág jön be, akkor be kell érnie egy hangyával, egy tücsökkel vagy egy szarvasbogárral.

Közös bennük, hogy mindegyik körülbelül 16 centi hosszúságú és nagyjából hatezer forintot kell értük kicsengetni, illetve az is, hogy számos kérdés kering a fejünkben miattuk. Az egyik az, hogy mekkora az a felesleges összeg, amivel valakinek rendelkeznie kell, hogy hatezret kiszórjon egy rovarra, ami aztán a lakás "dísze" lesz. Hány darab kell belőlük, hogy jól nézzen ki? Mert ha mondjuk ötöt helyezne el itt-ott a lakásban, az kapásból 30 ezer forint és még mindig csak öt kis állatkáról beszélünk.

Ön mit gondol? Ha bejön és szívesen telepakolná velük a lakást, akkor nyomjon a MENŐ gombra, ha viszont már a gondolatát sem tudja elképzelni, hogy ilyenek nézzenek vissza önre az anyós családi fotója mellől, akkor a CIKI lesz az ön gombja!

539 szavazat 613 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta