Hatezer forintért csótányosíthatja az otthonát

Ha a rovarok és a lakás kapcsolatáról van szó, a legtöbbször olyan kontextusban kerül elő, hogy a tulajdonosok szeretnék kiirtani az otthonban felbukkant élősködőket. Többek között ezért is lepődtünk meg azon, amikor a Zara lakberendezési vonalának webshopjában nem csak egy, de több, elvileg dekorációs célt szolgáló rovarra bukkantunk. A hajtás után megnézheti, hogyan festenek, mit nem értünk rajta, aztán szavazhat is egy jót!

A honlapon található dekor ízeltlábúak fele fehér gyantából, a másik fele pedig sárgarézből készül. Előbbiből kapható orrszarvúbogár és csótány, ha viszont önnek az utóbbi anyag- és színvilág jön be, akkor be kell érnie egy hangyával, egy tücsökkel vagy egy szarvasbogárral.

reklámfotó

Közös bennük, hogy mindegyik körülbelül 16 centi hosszúságú és nagyjából hatezer forintot kell értük kicsengetni, illetve az is, hogy számos kérdés kering a fejünkben miattuk. Az egyik az, hogy mekkora az a felesleges összeg, amivel valakinek rendelkeznie kell, hogy hatezret kiszórjon egy rovarra, ami aztán a lakás "dísze" lesz. Hány darab kell belőlük, hogy jól nézzen ki? Mert ha mondjuk ötöt helyezne el itt-ott a lakásban, az kapásból 30 ezer forint és még mindig csak öt kis állatkáról beszélünk.

Ön mit gondol? Ha bejön és szívesen telepakolná velük a lakást, akkor nyomjon a MENŐ gombra, ha viszont már a gondolatát sem tudja elképzelni, hogy ilyenek nézzenek vissza önre az anyós családi fotója mellől, akkor a CIKI lesz az ön gombja!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1283) (1148) Ciki!
Mustra