LÁJFHEKK

Ne aggódjon a hosszú hétvége miatt, október 25-én is lesznek nyitva boltok

2015. október 23., péntek 09:01

Itt a hosszú hétvége, vagyis ismét kalandossá válik a boltok nyitva tartása. Október 23-án ne akarja elintézni a bevásárlást, mert néhány éjjel-nappalin kívül semmi sem lesz nyitva. Október 24-én szombaton már szombati nyitva tartás szerint várják az üzletek, de a hosszú hétvége miatt előfordulhat, hogy néhány szakbolt mégsem nyit ki. Október 25-én vasárnap pedig több bolt is kinyit, mutatjuk melyikek. 

Mindenár most is összegyűjtötte a vasárnap is nyitva tartó üzletek listáját, amiből kiderül, hogy ezen a vasárnapon a Lidl például 12 üzletben várja országszerte a vásárlókat. A Spar szintén beerősített, míg az elmúlt hetekben 10-20 üzlet tartott nyitva vasárnap, most 30 boltban várják a vásárlókat és az OMV-kutakon működő üzletek is nyitva lesznek ugyanúgy, ahol a MOL-kutakon található Fresh Cornerek, vagy éppen a Shell-kutakon elérhető Tescók. Nyitva lesz több CBA és Reál, valamint néhány kisebb bolt is. A teljes listát innen, vagy a térképre kattintva érheti el. 

térkép
Fotó: Mindenár.hu / Google Maps

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta